Provocarea primăverii – Particip (din nou) la Spring SuperBlog 2016…


În ciuda comportamentului agresiv din ediţiile anterioare(mobilă stricată, pereţi chinuiţi ş.a.m.d.) Aguritza este o persoană cât se poate de normală, chiar dacă personalităţile ei multiple ies la suprafaţă una câte una şi mai dă cu bâta-n baltă atunci când ţi-e lumea mai dragă. Uneori o vezi visând cu ochii deschişi, mergând pe stradă ca un robot. Uneori ai impresia că te ascultă, că este interesată de subiectul conversaţiei… dar, nu. Ea visează. Aşa s-a născut… într-o zi de sâmbătă, acu unşpe mii de ani, visând cai verzi pe pereţi sau la lucruri mărunte, nemurirea sufletului sau căutând semne în dilemele vieţii. 
Nu ai ce să-i faci, frate! Aşa e ea, nu o poţi schimba. Acu… în loc să se apuce de săpat în grădină, să pună „nijte” chestii la crescut, să fie femeie de casă, gospodină, ea se înscrie în competiţia Spring SuperBlog 2016. Nu s-a săturat de nervi întinşi la maxim, tensiune oscilatorie, tahicardie, alergie ş.a.m.d.
Nuuuu! Ea vrea să fie acolo, printre oameni deştepţi şi frumoşi la suflet. Vrea trofeul SuperBlog de când a descoperit competiţia. Au trecut ceva ani de când participă şi nu se lasă păgubaşă. Ehhh a mai avut ea „căderi” dar a revenit ca Doroftei din pumni, cum zic unii. Eu am încercat să-i explic că nu-i de ea, că face greşeli, că aşa şi pe dincolo… ea, nimic. Face ce vrea. Aşa că vă rog pe voi, cei care mă citiţi… ajutaţi-mă să-i pun „piedică” în competiţie sau pe cine trebuie să „mituiesc” să-i dea trofeul ălă? Poate aşa dorm şi eu liniştită. 
Că m-am săturat să tot aud SuperBlog în sus, SuperBlog în jos. Numai de asta vorbeşte! Başca, mi-a umplut capul cu unşpe mii de informaţii timp de 3 ani de când participă la competiţii, nu mai pot. Eu vă doresc succes dacă participaţi alături de Aguritza în competiţie. Fiţi cu băgare de seamă şi aveţi grijă să nu mai lovească mobila când o apucă pandaliile. Ne citim la linia de start din 1 Martie 2016…
Cu respect, 
Personalitatea nr 9 Aguriza

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...