INAUGURARE–Pasarela din MAMAIA

Dragele mele,vreau sa va prezint un moment inedit pentru orasul meu si anume inaugurarea primei pasarele din constanta si anume mai exact in statiunea MAMAIA.
Proiectul initial era sa se faca deschiderea pe data de 1 MAI ,dar cum se obisnuieste la noi :)) s-au intarziat putin cu lucrarile.
Ieri primarul Constantei ,a facut inaugurarea acestei „minuni” ca sa-i spunem asa,destinata plimbarilor celor indragostiti, dornici sa simta briza marii mai aproape,si chiar celor care vor sa se plimbe cu vaporasul.
Cursa vaporasului este din statiunea Mamaia pana in Portul Turistic Tomis ,dureaza numai 1 ora si va garantez ca merita experienta. Capacitatea vaporasului este de numai 150 de persoane,  dar primarul orasului mai are in proiect sa mai aduca inca 2 vapoare de acest fel.
Am uitat sa precizez ca pasarela masoara 420m  si o latime de 4 metri. Vom avea si o mica cafenea ,vor fi mese de 2 persoane pe ponton dar si pe debarcadier asa cum sunt in marile statiuni de lux ale lumii.
Asa ca dragele mele ,daca aveti in plan o vacanta la mare ,nu uitati sa vizitati acest loc minunat ,sunt sigura ca nu veti regreta si o sa aveti aminti frumoase.
Va las in continuare sa va delectati cu cateva pozici ,si sa imi spuneti in mare parerea voastra despre acest nou proiect al Constantei.Va pooop dulce!!

                                                        sursa poze google.com        

5 Comments

  1. Multumim,Maria pentru informatie.Chiar nu stiam despre asta pana sa citesc la tine,cu singuranta cand am sa ajung la mare,am sa vizitez pasarela.Oricum, este de salutat orice lucru bun care se face,indiferent cine il face si care sunt interesele ascunse, pentru ca pana la urma acel lucru ramane.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...