Refuge.ro – Curele din piele naturală, un accesoriu must-have…

Refuge

Refuge este povestea unor mâini dibace și talentate. Totul a început prin anii 1970 și de atunci povestea nu s-a oprit. Micul atelier de curelărie modelează cu drag curele pentru bărbații care se respectă. I-am admirat de când i-am descoperit și ador faptul că totul este făcut manual.

De câte ori nu ați căutat idei de cadouri pentru bărbați ? De ce să nu alegi o curea din piele naturală? Prestanța unui bărbat stă în micile detalii, iar o curea de calitate va scoate întreaga ținută în evidență. De ce să cumperi o curea din piele naturală de la Refuge?

O curea din piele naturală își păstrează textura chiar și după multe purtări.
O curea de calitate își menține forma flexibilă.
Cureaua din piele naturală nu se crapă și nu se întinde.
Cusătura nu se destramă.
Nu se decolorează pe materiale textile

Refuge

Să facem un exercițiu de imaginație! Dacă costumul este bine croit sau blugii stilul corect pentru individ, cureaua va fi un accesoriu care va atrage atenția. Prima regulă pe care trebuie să o știți despre alegerea unei curele pentru bărbați este culoarea. Trebuie să vă asigurați că pantofii și cureaua au aceeași culoare în aproape toate cazurile. Există totuși câteva excepții, dar în cea mai mare parte, dacă asortați culoarea pantofilor cu culoarea curelei, sunteți pe drumul bun.

Refuge – Povestea noastră continuă să se scrie și azi, iar tu faci parte din ea!

Deci, dacă purtați o pereche de pantofi maro, ar trebui să purtați o curea maro. Dacă purtați pantofi negri, atunci o curea neagră este cea mai bună opțiune. Și dacă porți pantofi albaștri … ai ghicit, nu? O curea albastră este soluția (deși poți purta și o centură maro cu pantofi albastru închis, este un contrast foarte plăcut).

O curea maro sau neagră de înaltă calitate va adăuga o notă de eleganță pentru a completa o ținută, în timp ce o curea colorată poate deveni piesa centrală a întregii ținute. Pentru o doză de rafinament a unei vestimentații impecabile, culoarea ideală pentru o curea din piele naturală este negru sau vișiniu.

Refuge

Soțul meu este adeptul stilului casual, așa că am vrut să îi fac o surpriză! I-am dăruit o curea superbă din piele nubuc bleumarin marca Refuge. Această curea extrem de flexibilă este realizată din piele moale de nubuc. Nubucul este similar cu pielea de căprioară dar este mult mai rezistent la uzură şi mai puţin dur. Este extrem de confortabilă, moale şi plăcută la atingere. Pielea texturată conferă o senzaţie de catifea. Datorită cusăturilor fine acestă curea va scoate din anonimat orice ţinută casual pe care o va purta.

Fiecare mic detaliu contează atunci când dorești să impresionezi cu o ținută cu mult stil, iar alegerea curelei potrivite este un pas esențial în acest sens. Deși poate părea o adevărată provocare alegerea unei curele este foarte simplă… ține cont doar de cromatică, stil și textură. Fie că dorești să cumperi accesoriile Refuge pentru tine sau să le faci cadou, susține și tu producătorii români!

Și pentru că urmează luna februarie, luna iubirii… toate produsele Refuge au 14% reducere! 

Tu cum alegi o curea din piele naturală?

2 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...