Patone.ro – Tu ce lenjerie de pat alegi în anotimpul rece?

patone.ro

Răsfoind Patone.ro mi-am dat deama că petrecem aproximativ o treime din viața noastră dormind. Când petreceți atât de mult timp în pat, merită să ne simțim cât mai confortabil. Filozofia mea a fost întotdeauna, cheltuiți cât vă puteți permite pe lucrurile care vin în contact cu corpul vostru. Un pat frumos și confortabil este doar o chestiune de preferințe și gust, dar rezultatele nu arată niciodată la fel de bine ca în imaginile din marile reviste.

Dar cum ne putem asigura că avem lenjeria de pat perfectă? Ei bine, există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare. Și, în afară de confort, trebuie să vă asigurați că se potrivește foarte bine cu interiorul dormitorului dvs. Așadar, astăzi, vă voi oferi câteva sfaturi despre cum să alegeți lenjerii de pat perfecte pentru dormitorul dvs.  pentru a vă bucura de un confort maxim în timp ce vă odihniți și dormiți.

Atunci când frigul își face simțită prezența, este cazul să schimbi așternuturile pe care le folosești în mod regulat, cu lenjerii de pat finet. Acest material este mult mai catifelat și călduros, lăsându-ți pielea să respire. Finetul este un material pufos, din bumbac 100%, care asigura stabilitatea culorii și durabilitatea în timp a țesăturii.

patone.ro

Culoarea, modelul și țesătura sunt doar câteva criterii dupa care te ghidezi atunci când cauți lenjeria de pat perfectă. Sfatul meu este să îți alegi setul de pat și în concordanță cu designul întregului spațiu de dormit. Pe site-ul patone.ro există o gamă variată de modele de lenjerii de pat, potrivite oricărui dormitor!

Patone.ro – Ca să dormi bine…

patone.ro

Eu mi-am ales o superbă lenjerie de pat finet Cesaria. Mă bucur că este fabricată în România, la Pucioasa. În acest fel, susțin producătorii autohtoni români așa cum merită! Lenjerie de pat este pentru două persoane realizată din finet satinat, foarte catifelată la atingere. Textura acestui material are o densitate de 180 gr/mp2 și este foarte groasă, concepută special pentru iarnă. Am adorat designul acestui material, floral cu inserții de alb,verde, roșu și gri. Să știți că s-a comportat exemplar la spălat, culorile nu au ieșit și materialul și-a păstrat aspectul chiar și după stoarcerea de 1000 de rotații.

Iată câteva sfaturi pentru alegerea lenjeriei de pat perfecte:

Dimensiunea corectă – asigură-te că știi cu exactitate care sunt dimensiunile patului, înainte să cumperi o lenjerie de pat. Dacă optezi pentru un cearșaf fără elastic, ai grijă ca acesta să fie cu cel puțin 20 cm mai mare decât salteaua patului, ca să îl poți fixa bine sub saltea. Deasemenea, dimensiunea fețelor de pernă trebuie să corespundă formei acestora, pătrată sau dreptunghiulară.

Material de calitate – de cele mai multe ori nu ne interesează doar modelul sau culoarea, ci și materialul din care este făcută lenjeria de pat. Calitatea bumbacului depinde de lungimea fibrei de țesătură. Avantajul lenjeriei de pat din bumbac 100% este dat de prețul accesibil dar și de durabilitatea și calitatea materialului.

Culoarea potrivită – atunci când vine vorba de culoare, gusturile și preferințele diferă de la un om la altul. Culoarea lenjeriei de pat trebuie să se potrivească atât cu gusturilor tale, dar și mobilierului din dormitor. De la culori pale, neutre și până la imprimeuri florale sau geometrice, alege lenjeria care ți-ar bucura privirea și s-ar preta cu amenajarea dormitorului tău. Te sfătuiesc cu drag să optezi pentru culori de contrast între mobilier și lenjerie și să ții cont și de stilul în care este amenajat dormitorul.

patone.ro

Cu acest bagaj de informații, pe Patone.ro vei găsi tot ce ai nevoie pentru patul tău, de la lenjerii de pat, perne, pilote, pături, cuverturi și așa mai departe. O lenjerie bună înseamnă un somn bun, iar Patone.ro are grijă să îți ofere acest lucru!

3 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...