Philips ProExpert – Performanţă la nivel superior…

De aproape o săptămână, comunitatea BuzzStore şi Acasă cu Philips m-au provocat să descopăr performanţele unui nou aspirator, PowerPro Expert aspirator fără sac. Îmi plac provocările şi îmi place să testez produse de calitate, despre care am auzit numai lucruri bune şi am fost foarte fericită să mă număr printre fericiţii câştigători ai campaniei BuzzStore. Imediat ce l-am primit am rămas surprinsă, aveam impresia că în faţa mea este o mică „navă spaţială” şi vă rog să mă credeţi, îmi era teamă să mă apuc de testarea aspiratorului. Eu am primit spre testare modelul FC9723/09, clasă de eficienţă energetică A, 650W. 

Chiar dacă pare un aspirator imens şi greu de manevrat, aflaţi că aspiratorul fără sac PowerPro Expert nu cântăreşte mai mult de 5 kg. Este dotat cu un tub telescopic din două piese care ajută extrem de mult să cureţi o suprafaţă destul de mare (raza de acţiune până la 10 m), accesorii incluse: accesoriu pentru spaţii înguste, 2 în 1 perie – cap de aspirare mic, cap de aspirare pentru podele dure şi cap de aspirare TriActiveMax, deosebit de eficient când vine vorba de colectarea prafului. 

Eu am aspirat 1 covor şi două canapele şi am rămas surprinsă de ceea ce am văzut în recipientul pentru colectarea prafului. 

Design-ul compartimentului pentru colectarea prafului a fost special creat pentru o golire uşoară. Recipientul de colectare a prafului functioneaza pe baza tehnologiei PowerCyclone 6, care asigura separarea exceptionala a prafului de aer, astfel ca niciun fir de praf nu se ridica prin casa. Un mare plus pentru sănătate!

Capul de aspirare DiamonFlex este creat special pentru suprafeţele dure pentru manevrabilitate optimă. Constructia extrem de subţire şi posibilitatea de rotire la 180 de grade mă va ajuta să ajung cu uşurinţă în spaţii înguste şi sub mobilă. 

Aspiratorul Philips ProExpert este foarte silenţios (faţă de vechiul aspirator), iar puterea de aspirare este mult mai mare, cu peste 40% putere de aspirare a prafului, curăţă în profunzime. M-a surprins să găsesc pe telescopul aspiratorului 3 setări pentru curăţare :

1. pentru tapiţării – fotolii, canapele, saltele
2. pentru mochetă, covoare
3. pentru parchet sau alte suprafeţe dure (gresie, faianţă)

Filtrul este lavabil şi se poate spăla cu uşurinţă sub robinet cam la 3-4 luni, asigurându-i acestuia o performanţă pe termen lung. Testarea acestui produs minunat continuă, până la următorul articol cu noi păreri despre Philips PowerPro Expert vă invit să urmăriţi un mic video în care vă arăt cum se curăţă rapid covorul atunci când ai mici accidente casnice ( în cazul meu… am scăpat punga cu orez). 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...