Concurs Fares – Din dragoste pentru sănătate

„Povestea Fares începe de pe timpurile strămoşilor daci, care ştiau multe minuni despre plante, sănătate şi viaţă. A renăscut în 1929, la poalele Sarmisegetuzei, în mâinile vizionarului farmacist Farago, care şi-a dedicatviaţa plantelor medicinale. „

Bună dimineaţa, dragii mei cititori. Aşa cum v-am promis zilele trecute, astăzi dăm drumul unui concurs plin cu sănătate pentru voi şi cei dragi. Concursul este extrem de simplu, trebuie să răspundeţi la un set de 3 întrebări şi să daţi share acestui concurs pe pagina voastră de facebook. Mai există câteva concursuri în blogosferă, aşa că dacă veţi câştiga un premiu pe alt blog, dacă veţi fi ales câştigător şi la mine unul din premii se anulează şi voi face o altă extragere. Cred că aşa este corect, Fares şi cu mine vrem să facem cât mai mulţi oameni fericiţi şi cred că sunteţi de acord că nu este normal ca o persoană să aibă 2 premii iar altul nici unul. Înainte să dau drumul la setul de întrebări, am rugămintea să nu vă înscrieţi cu 2,3 conturi şi fără comentarii anonime şi care nu conţin cele trei răspunsuri la întrebările mele. Disqus îmi arată Ip-ul dumneavoastră şi aş dori ca toată lumea să aibă şanse egale la acest concurs. 
Durata concursului : 28.03.2015 – 12.04.2015 
Câştigătorii îi vom alege cu ajutorul random.org pe data de 13.04.2015 
Întrebările concursului : 
1. Care este cea mai nouă gamă Fares?
2. Ce a sărbătorit grupul Fares anul trecut?
3. În ce oraş, în ce an şi ce farmacist a pus bazele firmei ce se numeşte azi Fares?
Premii :
Locul 1 – produse Fares în valoare de 150 Ron
Locul 2 – produse Fares în valoare de 100 Ron 
Locul 3 – produse Fares în valoare de 50 Ron 
Pentru ca înscrierea să fie validă, în căsuţa de comentarii vă rog să lăsaţi răspunsurile la cele trei întrebări şi numele de facebook cu care aţi dat share acestui concurs pe pagina voastră de facebook. Prin participarea la acest concurs îți dai acordul că numele, prenumele și adresa ta de e-mail vor fi adăugate în baza de date Fares pentru a va trimite noutati, oferte si diferite promotii.


UPDATE 14.04.2015  EXTRAGEREA CASTIGATORILOR AICI – CLICK LINK 
Vă doresc succes!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...