SuperJeans pentru SuperBloggeriţă !

Îmi aduc aminte de prima mea pereche de blugi „made in tucia” erau în
mare vogă pe vremea mea şi chiar erai superfashion dacă erai în posesia
lor. Sigura problemă a lor dar şi a mea pe atunci era talia prea înaltă a
lor şi aveam impresia că îmi ajung până în gât .
Indiferent de vârstă sau anotimp blugii sunt mereu în trend .Nu se demodează niciodată  şi este un articol de îmbrăcăminte foarte important mai ales în garderoba mea.Eşti în criză de timp şi nu ştii cum să te îmbraci la o întâlnire ?O pereche de blugi plus o cămaşa elegantă te scot din anonimat cât ai zice peşte . Chiar dacă este potrivit pentru un stil casual sau sport ,poţi purta o pereche de blugi chiar şi cu pantofi cu toc sau botine înalte.Vei arăta divin în orice combinaţie.
Pentru un look smart urban  poţi opta la combinaţia sacou plus blugii favoriţi  încălţată cu balerini sau merg foarte bine şi ghetele cu toc mediu.
Vrei să fii elegantă şi în acelaşi timp delicată? Topurile din materiale fluide cum sunt cele de mătase vor avea un efect cu succes garantat.
Şi pentru că niciodată nu am destule perechi de blugi mi-am propus să caut prin rafturile virtuale ale magazinului online SuperJeans.ro  .
Mi-am găsit o pereche  MD DC Straight Early D de culoare albastră superbi cu o croială foarte potrivită siluetei mele .
Voi arăta elegantă , în acelaşi timp delicată ca o floare în noua mea achiziţie şi cu siguranţă voi întoarce multe capete pe stradă.
Superjeans
este singurul magazin online care comercializă jeanşi şi haine
originale Levi’s, pentru personalitatea si atitudinea ta, ca dealer
autorizat Levi’s în Romania.

Ehh sper să vă placă blugii mei de blogger , o să fac şi poze cu dovada că îmi şade bine în orice ipostază că doar sunt o frumuseţe de bloggeriţă  :)) …

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...