Airsoft- distracţie în aer liber

Viaţa mea a fost mereu plină de obstacole şi mereu am luptat pentru ceea ce mi-am dorit. O luptătoare rebelă care şi-a urmat instinctul, care plângea în interiorul ei şi deseori am încercat să nu mă descurajez, chiar dacă „bătaliile” mele cu viaţa nu se finalizau cu o victorie. Existau momente, când îmi doream să devin unul din personajele mele favorite din diferite filme sau jocuri. Cine nu şi-ar dori să devină eroul lumii? Să fii aclamat de toată lumea, invidiat de curajul tău?
Actualmente sunt o mămică a doi băieţi, năzdrăvani de când i-am adus pe lume şi niciodată nu am înţeles ce îi atrage la jocurile militare. Delta Force, Counter-Strike şi multe alte jocuri le-au stimulat imaginaţia şi dorinţa de a fi cei mai buni. De curând, fiul meu cel mare Răducu în vârstă de 20 de ani, mi-a spus că are o surpriză pentru mine. Mi-a spus că a descoperit Airsoft şi pentru câteva secunde am avut impresia că şi-a găsit vreo drăguţă cu nume ciudat, l-am privit perplexă.
– Airsoft? Copile, nu am chef de jocurile tale. Despre ce vorbeşti?
– Este un joc ce simulează un conflict militar,mama. Exact ca în jocurile de pe calculator, voi avea echipament şi arme care sunt reproduse ca cele din realitate. Stai liniştită, nu sunt periculoase. Bine că avem magazinul în oraş, trebuie să îmi fac rost de un echipament pentru a putea practica acest joc.
– Magazin? Mai băgat în ceaţă, băiatule!
– Da, mama. Pentru a practica Airsoft, am nevoie de un echipament de protecţie şi mai ales de ochelari speciali de protecţie sau cască specială. Avem aici în Constanţa, Airsoft6 de unde mă pot aproviziona liniştit.
– E legal? întreb eu temătoare.
– Stai liniştită, totul este legal. Vârsta minimă pentru a putea practica acest sport este de 18 ani şi tot jocul se desfăşoară în spaţii special amenajate, fără a face rău nimănui.
– Mai liniştit…au şi arme airsoft?
– Tot ce vrei, accesorii pentru airsoft, replici airsoft şi echipament de airsoft. Ca să nu stau cu toate „jucăriile” împrăştiate, o să-mi cumpăr o geantă de transport 8 Fields şi o vestă tactică…
-Stai aşa, care este surpriza până la urmă? Airsoft nu este un magazin de unde vă pot lua de mâncare, nu? Deci?
– Nu mi-ai zis tu de Cosmin, stă toată ziua în casă ş.a.m.d ? Îl mai scoatem din calculatorul ăla şi în plus face şi mişcare, nu? Uite că a venit şi el acasă…
I-am privit mulţumită că în sfârşit (după ceva vreme) vor face ceva împreună. După câteva ore bune, erau amândoi în discuţii aprinse. Cosmin îl asculta, curios să afle mai multe.
– Frate, super tare magazinul ăsta. Wow…GP M4 Sentry Desert, Cybergun Desert Eagle 50AE. Foarte interesant, uite avem şi service pentru replicile de airsoft. Au şi încărcător Mid Cap sau pentru pistol Beretta M9?
– Au de toate, Cosmin. Există trei tipuri de arme de airsoft: arme pe bază de arc, Automatic Electric Gun sau arme pe bază de gaz. Auzi, nu crezi că ar fi mai bine să dăm o fugă până la magazinul Airsoft6?Vedem acolo ce produse au şi pentru că suntem începători, poate îşi fac milă de noi şi ne arată care sunt „jucăriile ” potrivite pentru început. Stai să vedem videoclipul ăsta cu reguli pe care trebuie să le ştim, înainte să păşim pe un teren de airsoft…

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...