Philips PerfectCare şi Olivia Steer te invită la ceai

Călcatul rufelor reprezintă pentru cele mai multe persoane(mă număr şi eu printre ele) o corvoadă care le consuma timpul,energia şi nervii, adesea fără a obţine cele mai bune rezultate. Cunoaşteţi senzaţia, nu? Trebuie să îţi programezi o zi întreagă pentru a călca un maldăr de haine şi câteodată ţi-ai dori să găseşti o soluţie mult mai rapidă pentru acest lucru.Un fier de călcat nu face faţă, este obositor şi după 2 ore de muncă continuuă, arăţi ca un rac, roşie la faţă şi cu mii de nervişori care se citesc în fiecare părticică a tenului tău. Ce aţi zice dacă aţi schimba fierul de călcat cu o staţie de călcat? 
În România, oamenii încă nu ştiu care este diferenţa dintre ele, iar Philips vine în ajutorul nostru cu o mulţime de produse din gama PerfectCare. Staţiile de călcat Philips PerfectCare folosesc tehnologia inovatoare Philips OptimalTemp şi cu ajutorul acesteia, poţi călca liniştită orice tip de material, fără a exista riscul arderii sau uzura tesaturii. Staţiile de călcat Philips PerfectCare asigură combinaţia perfectă de abur şi temperatură pentru orice tip de material. Călcatul devine simplu şi uşor, pentru că tehnologia Optimal Temp îţi permite să calci hainele în orice ordine doreşti, fără să le mai sortezi sau să le citeşti etichetele. Aşa că, dacă ai acasă “monstruleţi” de haine adunate de la toată familia, în timpul săptămânii, şi te aşteaptă să le calci, trebuie să ai la îndemână şi o staţie de călcat Philips PerfectCare. 
În plus, pentru a obţine cele mai bune rezultate, tehnologia Philips OptimalTemp combină temperatura cu aburul de două ori mai puternic, astfel pătrunde adânc în ţesătură şi dintr-o singură mişcare te alegi cu haine călcate perfect, fără prea mult efort. Nu te-am convins, draga mea?
Ce-ai zice să ne intalnim sa afli mai multe? Nu poţi? Hmm…nu ai cu cine lăsa copii? Stai liniştită, draga mea, evenimentul include activitati creative si interactive pentru copii. Cat noi discutam ca intre prietene cu Olivia Steer despre provocările de zi cu zi, micuţii se vor distra într-un spaţiu amenajat special pentru ei.Dacă doreşti să afli care este diferenţa dintre un fier de călcat normal şi o staţie de călcat Philips PerfectCare, te aşteptăm cu drag la evenimentele ce se vor ţine în oraşele principale din România. Vor avea loc evenimente la Bucureşti şi câte unul în oraşele Braşov, Constanţa, Iaşi şi Cluj. Pe tot parcursul campaniei, Olivia Steer ne va antrena în diferite discuţii, iar la final participantele vor avea ocazia să testeze noile staţii de călcat Philips PerfectCare, iar ca supriză am aflat că se vor organiza şi concursuri pentru participante.
Dacă doreşti să participi la evenimentul din oraşul tău, grăbeşte-te şi înscriete la următoarele link-uri: csid.ro și one.ro. Îmi place foarte mult mesajul acestei campanii „Calcă dintr-o mişcare orice monstruleţ apare!”, vouă nu? Ce ziceţi, ne vedem la un ceai?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...