Notino – Produse recomandate pentru îngrijirea corpului

notino

Notino este prima mea alegere atunci când vine vorba de achiziționarea produselor necesare îngrijirii corpului. Indiferent dacă ai nevoie de o simplă periuță de dinți, de săpun sau șervețele umede, pe Notino puteți alege dintre 55.000 de produse unice din 1.150 de branduri globale sau locale. În ultimile două luni de când a început nebunia, am preferat să-mi fac cumpărăturile din acest magazin online în care găsesc absolut orice am nevoie, iar ceea ce a predominat în coșul de cumpărături este săpunul clasic. În ultima comandă am luat săpun Dove pentru că este mult mai hidratant și pielea mea sensibilă (mai ales de la atâta dezinfectant pe care îl folosesc la spital) îl acceptă mult mai ușor.

notino

Este foarte important să știi cum să te speli corect pe mâini și  cel mai bine este să te speli cu apă şi săpun. Urmează cu strictețe aceşti paşi:

* Umezeşte mâinile cu apă – caldă său rece
*Aplică săpunul în căuşul palmei
*Spumează bine mâinile
*Freacă mâinile viguros cel puţin 20 de secunde, palma cu palma
*Nu uita să insişti şi pe dosul mâinilor, la încheieturi, între degete şi sub unghii
*Clăteşte bine
*Şterge mâinile cu un prosop curat

notino

Alte produse din coșul meu de cumpărături de pe Notino au fost cele pentru igiena dentară. Am ales o pastă de dinți Spalt Biocalcium și o apă de gură Colgate Max White pe care o ador și nu renunț la ea. Ca un mic sfat, folosirea unei ape de gură care conţine fluor poate contribui la prevenirea cariilor, însă nu folosi apa de gură imediat după ce te-ai spălat pe dinți.  Cel mai important lucru este să alegi un alt moment în care să foloseşti apa de gură – de exemplu, după prânz. Nu mânca şi nu bea nimic timp de 30 de minute după folosirea apei de gură.

notino

Ultimile produse din coșul de cumpărături Notino au fost cele pentru igiena corporală. Niciodată nu renunț la gelurile de duș, iar pe Notino găsim o gama variata. Eu am ales de această dată să folosesc crema de duș Barnängen Oil Intense ce răsfață delicat pielea de pe corp, oferindu-i hidratarea și nutriția necesare. Este un produs vegan și  beneficiile lui sunt foarte bune:

  • lasă pielea catifelată, moale și netedă
  • spală delicat pielea și îndepărtează impuritățile
  • redă pielii senzația de confort

Eu abia aștept următoarele cumpărături de pe Notino și sunt curioasă să știu ce produse pentru îngrijirea corpului cumpărați din acest magazin online…

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...