Recomandari Notino – Cum să ai un ten perfect în doar 4 pași

recomandari notino

Recomandari Notino? Da! Din nou și în acest an revin cu sfaturi și recomandări utile pentru a ne simți frumoase. Toate ne dorim o piele frumoasă, fără imperfecțiuni, dar cu greu depunem eforturi suplimentare pentru a ne răsfăța tenul așa cum merită. În viața noastră de zi cu zi plină de haos și liste de lucruri de făcut, cine are timp să viziteze salonul și să-și răsfețe tenul? Majoritatea dintre noi nici măcar nu reușim să găsim 10 de minute din rutina noastră pentru a ne curăța pielea. Să nu mai vorbim de îngrijirea intensivă a pielii sau de alte tratamente. Majoritatea tipurilor de ten au nevoie de o curățare obișnuită a feței pentru un aspect sănătos și strălucitor.

Deci pregătite de luptă? Haideți, este foarte ușor!

Pasul numărul 1Curățarea tenului este un pas important pentru a avea o piele strălucitoare și sănătoasă. Spălați-vă bine fața cu un demachiant facial și uscați tenul tamponând ușor cu un prosop moale. Mare atenție, evitați apa fierbinte deoarece usucă pielea. Ca recomandare, puteți folosi gelul de curățare Neutrogena Hydro Boost® ce oferă tenului o îngrijire complexă. Demachiază tenul și îndepărtează toate impuritățile, lăsându-l curat și intens hidratat. Gelul se aplică pe fața umedă și se masează circular, pentru a forma o spumă. Se lasă să acționeze scurt timp și se clătește bine cu apă.

recomandari notino

Pasul numărul doi – este aplicarea unui exfoliant sau un peeling facial timp de câteva minute, deoarece ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii. Recomandarea mea pentru tine este exfoliantul din zahăr, cu efect de încălzire Lancôme Rose Sugar Scrub ce curăță tenul, pentru un efect neted și uniform. Este potrivit pentru toate tipurile de ten. Se aplică o cantitate mică de exfoliant pe fața umedă. Se masează ușor cu mișcări circulare și, la final, se clătește foarte bine cu apă călduță.

recomandari notino

Recomandari Notino – Ai încredere în tine! Folosește produse adecvate pielii tale și fă-ți un ritual de îngrijire zilnică!

Pasul trei – aplicați o loțiune tonică pentru față care va ajuta la menținerea echilibrului pH-ului. Tonifierea este un alt pas important al curățării feței. Este răcoritor pentru piele, sigilează porii și menține pielea hidratată. Folosiți un toner fără substanțe chimice și conform tipului de piele. Recomandarea mea este apa pentru purificarea tenului Lancôme Tonique Douceur ce curăță delicat, calmează și netezește perfect fața. Datorită dozei de hidratare suplimentară, fața rămâne suplă și catifelată, fără luciu nedorit.

recomandari notino

Pasul numărul patru – aplicați o cremă hrănitoare pe față și pe gât. Nu uitați să vă hidratați tenul înainte de a merge la culcare. Pentru pielea uscată sau sensibilă, utilizați produse de curățare mai blânde, care nu conțin alcool. Aplicați crema hidratantă în mod generos pe față și pe gât. Puteți folosi chiar și un ser hidratant sau o cremă de noapte anti-îmbătrânire.

O față curățată de două ori pe săptămână menține pielea hidratată și previne problemele pielii cauzate de diferiți factori externi. De asemenea, vă luminează pielea și pigmentarea. Sper să vă fie de folos aceste sfaturi și dacă ți s-a părut interesant, dă de știre și prietenelor tale! Îți vor mulțumi, iar eu te aștept cu drag la următoarele recomandari Notino…

2 Comments

  1. Ce sa zic de produsele alese de tine?Cred ca sunt minunate, deși nu am avut ocazia să le incerc

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...