Lenjeria din bumbac satinat – spune da confortului absolut în patul tău

 

Oricât te-ai strădui să amenajezi dormitorul tău, atenție deosebită trebuie să o acorzi patului. Aici te regăsești după o zi lungă de muncă, aici vei dori să te odihnești pentru ca următoarea zi să ai forțe proaspete. De la o vârstă începi să apreciezi mai mult calitatea lenjeriei și îți dai seama că somnul pierdut nu îl mai poți recupera, iar somnul inconfortabil iese din discuție.

Care să fie piesa de rezistență aici? Lenjeria de pat. Contează și de această dată mai puțin partea estetică, dar mai mult partea calitativă. Vei dori spre exemplu lenjerii bumbac satinat, iar acestea le poți găsi cu ușurință la Gospodina Veselă, un eshop dedicat acestor produse. Iată și de ce te va interesa acest tip de lenjerie de pat.

Finețe absolută

Bumbacul satinat, așa cum îi spune și numele, combină două materiale și fibre. Așadar pe de-o parte ai bumbacul și toate avantajele acestui material – rezistență sporită, lasă pielea să respire, nu ai senzația de frig, nici prea cald, nu transpiri când ești învelit în el. 

Pe de altă parte, este și satinul, cu finețea sa. Știi că se spune că pentru a evita formarea ridurilor ar trebui să utilizezi suprafețe fine precum mătasea? Așadar bumbacul satinat vine cu o finețe aparte care îți răsfață pielea.

Materiale de calitate

Se înscrie cu succes în lista lenjeriilor de calitate și ai toate șansele de a o utiliza timp îndelungat. Doar fii atent la instrucțiunile oferite de comerciant, la întreținere și indicații legate de spălare.

Datorită combinației de materiale, bumbacul satinat are o mai mare rezistență la spălări frecvente, nu intră la apă, adică nu are tendința să se strângă la spălare sau să devină o suprafață parcă rigidă și aspră.

Fie iarnă, fie vară, lenjeria din bumbac satinat este una potrivită

Față de unele tipuri de materiale, cum este spre exemplu lenjeria de pat cocolino, moale și pufoasă, dar optimă pentru perioada rece din an, când vine vorba de bumbacul satinat acest tip de material este potrivit oricând în timpul anului.

Bumbacul este material recomandat oricând, chiar și pentru cei cu piele sensibilă. Este hipoalergenic și este alegerea numărul 1 chiar și pentru patul copiilor. Cât costă o astfel de lenjerie? Gospodina Veselă are reduceri în această perioadă, un set de lenjerie pentru pat dublu poate fi și sub 100 de lei. Convenabil, nu-i așa?

Contact:

email: contact@gospodinavesela.ro

Telefon: 0770 894 788

 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...