Ludotech – Copilărie printre jucării și cărți

ludotech

Ludotech înseamnă educație, dragoste pentru frumos și susținere. Așa văd eu micul spațiu creat ca start up educațional pentru părinți și copii, gestionat cu dragoste de Elena Gorun. Ea este geniul ca să zic așa al acestui colț de rai pentru cei mici și mulți dintre voi poate o cunoașteți ca președinta Asociației ”Work at Home Moms”. Echipa Ludotech este formată din oameni pasionati de educatia și dezvoltarea armonioasă ale copiilor.

Magazinul lor oferă consumabile si birotică, jocuri, jucării și cărți ce susțin procesul de dezvoltare al copiilor. Știm cu toții că această pandemie ne-a cam ținut copii în casă și cred că Ludotech ar avea o soluție pentru voi. După atâta vreme cred că s-au cam epuizat metodele de joacă educativă pentru ei…

Ce ați zice dacă momentul de joacă se transformă într-unul de creativitate maximă? Distracția va fi de ambele părți, asta vă garantez! Pot participa atât copii, dar și părinții pot să-și descopere abilitățile creative oferindu-le ajutorul. Cu ce anume? Nimic mai simplu! Petreceți timpul împreună într-un mod creativ meșterind kituri DIY de la Ludotech.

ludotech

Mie mi-a făcut cu ochiul setul creativ „Inima Copilăriei” unde cu puțină răbdare și îndemânare puteți crea o zână drăgălașă. Setul creativ  este disponobil în șase variante și costă doar 35 lei! Acesta conține toate materialele necesare realizării unei păpușele-zână cu rol decorativ, sau cu care cei mici pot face diverse jocuri de rol după ce le realizează.

“My family was my guide to my reality.” — Haywood Nelson

ludotech

Ai acasă o domnișoară elegantă? Kitul „Mânuțe iscusite” este potrivit pentru a petrece timpul mamă-fiică într-un mod cât mai creativ posibil. Vă puteți imagina că sunteți chiar niște designeri renumiți și sunteți pe cale să scoateți pe piață cea mai frumoasă poșetă. Cu ajutorul acestui kit, micile domnișoare, își pot confecționa singure propriile gentuțe din piele naturală premium. Kit-ul conține toate materialele necesare, indicații detaliate și are un grad de dificultate scăzut.

ludotech

A treia recomandare pentru voi și cei mici este kitul de pictură Arizona Sunset. Tu și micuțul tău puteți lucra împreună, iar la final cred că cineva se va bucura de un cadou făcut cu dragoste de amândoi. Kitul include: cercul de lemn pirogravat manual, un set de 3 pensule de dimensiuni diferite, 5 recipiente cu vopselele necesare și setul de instrucțiuni. Cercul de lemn este prevăzut cu sistem de agățare pe spate.

După cum vedeți, copilărie fără jucării nu există. Prețuiți timpul petrecut împreună și nu ezitați să vizitați online magazinul pentru a găsi produse variate, adaptate nevoilor voastre. Sunt curioasă voi ce kit v-a făcut cu ochiul și cum arată copilăria în familia voastră? Îmbrățișări!

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...