Stailer – la un click distanță pentru o programare la un hair-stilist

Stailer.ro este o platformă online creată de un geniu pot să zic pentru cei din Cluj. Sincer, de când am auzit de această platformă mi-a părut rău că nu locuiesc în Cluj-Napoca. Vă întrebați ce este cu această platforma? Ei, bine… Stailer.ro este una din cele mai noi platforme online care te aduce cat mai aproape cei mai buni stilisti, frizeri, barbieri si specialisti din zona hair&beauty. Concret, Stailer te va ajuta să îți faci o programare online la un stilist dintr-o zona apropiata ție. Acest lucru îl poți face fără să dai 100 de telefoane sau să cauți recomandări printre prieteni.

Stailer.ro -Navighează printre zeci de rezultate cu servicii de înfrumusețare

Platforma te ajută să alegi cel mai bun preț pentru serviciile pe care le dorești! Poți deasemenea să vezi ce saloane sunt disponibile și mai ales, dacă ești în criză de timp poți afla și cât durează fiecare procedură. Rapid, simplu și flexibil… cam așa aș descrie platforma genială. Digitalizarea este un pas important, iar Stailer cunoaște acest aspect. 14 noiembrie a fost ziua în care a fost lansat acest proiect interesant și deja se bucură de un mare succes. Tunsul, vopsitul, manichiura, pedichiura, make up-ul, epilarea sunt doar la un click distanță pentru ați face o programare. Ai nevoie de tratamente cosmetice, masaj sau pensat? Stailer.ro au o gamă variată de servicii de care puteți beneficia.

Stailer.ro – Descopera stilistii din zona ta

Crearea unui cont pe Stailer.ro este gratuit, iar pașii pentru a-ți face o programare sunt foarte simpli:

  • intri pe site-ul Stailer.ro si îți alegi locatia
  • alegi genul (feminin/masculin)
  • îți alegi ce serviciu iti doresti – tuns, vopsit, masaj etc
  • alegi ziua si ora la care vrei sa iti faci programarea (dacă intervine ceva, programarea se poate anula fără nicio grijă)

Stailer.ro este oportunitate fantastică pentru toți cei ce doresc să își crească afacerea. Dacă ai o afacere în domeniul înfrumusețării, ești managerul sau proprietarul unui salon de beauty, ori ești o profesionistă care oferă astfel de servicii, listează-ți afacerea pe platforma Stailer. În acest fel, expunerea afacerii tale pe platformă îți poate aduce clienți noi și să îți crească vizibilitatea în această nișă.

O altă chestie interesantă este că Stailer.ro oferă posibilitatea clienților de a lăsa recenzii în urma vizitei la fiecare salon înscris în cadrul site-ului stailer.ro. Aceste recenzii ajută viitorii clienți în a-și alege salonul în funcție de experiențele celor care deja au beneficiat de diferite servicii.

Stailer.ro promite o extindere națională și eu de abia aștept acest lucru! Până atunci, voi ați încerca această platformă? Știu că fiecare dintre noi avem mici probleme cu gestionarea timpului, credeți că platforma v-ar ajuta cu programările la serviciile din saloane?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...