Mad Potion by Katy Perry – Seducţie şi atitudine

Un mare filozof grec spunea odată că parfumul era unul din secretele de seducţie ale reginei Cleopatra atunci când l-a ademerit în braţele sale pe Antonius “Cleopatra era aşa de parfumată încât şi vântul era bolnav de dragoste”. Când vine vorba de seducerea unui bărbat, noi femeile ştim foarte bine ce avem de făcut. Şi chiar dacă nu ştim, inventăm planuri, căutăm soluţii şi trecem la atac. Chiar dacă uneori simpla noastră prezenţă dă pe spate inima unui bărbat, suntem mereu gata să ne folosim de toate atuurile şi secretele pentru a-l ţine aproape de bărbatul iubit. O femeie are puterea şi posibilitatea de a-şi spori feromonii naturali folosind uleiuri aromatice sau un parfum care conţine arome cu proprietăţi afrodisiatice precum iasomia sau lemnul de santal. Aroma unui parfum îi poate stârni imaginaţia unui bărbat, să-l domine şi să-şi dorească să te revadă a doua oară. Parfumul îi poate deconspira temperamentul şi personalitatea, pot construi amintiri frumoase. Despre puterea de seducţie a unui parfum se pot spune multe şi sunt sigură că orice femeie are în dotare o asemenea „armă” letală. 
Fiecare parfum are în spatele lui o întreagă istorie, povestea lui de dragoste şi bineînţeles, propria personalitate. Ţi-ai imaginat vreodată cum ar fi să prepari propria poţiune magică care te va ajuta să-l seduci pe bărbatul iubit? Ce ingrediente magice ai folosi? Mi-ar place să am posibilitatea de a deveni creatorul unui elixir al seducţiei. Aş pune zâmbete vesele, o rază de soare, câteva caramele pentru zile dulci, pene de lebădă albă pentru clipe inocente, esenţă de trandafir şi iasomie pentru stârnirea dorinţelor, un pic de mosc pentru a-mi arăta încrederea de sine şi un strop de ploaie de vară pentru romantism. 
Ingredientele sunt perfecte, numai că lipseşte ceva. Orice poţiune magică are nevoie de o incantaţie cu cuvinte magice, nu? Cuvintele îmi fug prin cap ca nişte ogari rătăciţi prin pădure şi nu găsesc fraza exactă care mă va ajuta să-mi seduc bărbatul iubit. Simt un amestec de emoţie, culoare, fluturi, stele ce complotează cu universul şi nu-mi găsesc cuvintele. Iubirea ce o simt mă arde, mă sufocă şi mă ambiţionează în acelaşi timp. Când iubeşti o faci cu tot sufletul şi nu te gândeşti la consecinţe. Nu pot să pierd timpul acum, în două ore mă întâlnesc cu el. Ce mă fac? Privesc către masa de toaletă în stil vintage unde-mi aranjez chipul în fiecare zi. 
Ce e ăsta? Mad Potion Fragrances… nici nu ştiu de unde îl am. Oare este perfect pentru a atrage privirea celui iubit?
„- Alo, mama?
 – Da, privighetoarea mamii… ce s-a întâmplat de mă suni la ora asta?
 – Umm… Katy Perry Mad Potion îţi sună cunoscut? Nu îmi amintesc de unde…
 – Elixirul care stârneşte poftele? Cum să nu ştiu, maică. Păi cum crezi tu că-l aţâţ pe tactu şi îl ţin lipit de mine?
 – Mamaaa! Fără detalii, te rog. Când l-ai adus?
 – Mai contează? Când te văd aşa necăjită, tânjind după dragoste mai rău ca o pisică… am zis să fac un bine la inimioara ta. Aşa că pune mâna şi găteşte-te, afişează o atitudine de invidiat, pulverizează o picătură de Mad Potion şi efectul îl vei vedea imediat… şi încă ceva, fătucă… vezi că în sertarul de jos din şifonier, ţi-am pus o lenjerie de aia mai deochiată. Să nu ieşi din casă ca o călugăriţă că eu nu am crescut una! ” 
M-a lăsat mască. Propria mamă mă învaţă arta seducţiei… încă nu mi-am revenit din şoc. Ia să vedem ce poate face Mad Potion. Până când găsesc eu incantaţia magică la propriul meu elixir, o să încerc elixirul lui Katy Perry. Elixirul magic are ingrediente pe măsura aşteptărilor : stele, luna, zaruri ( pentru noroc cred) şi o pisicuţă. Desfac sticluţa şi pulverizez un pic în aer. Adulmec ca o panteră neagră parfumul şi mă răsfăţ în arome florale simţind fiecare ingredient în parte. 
Note de vârf : mosc, vanilie tahitiană şi bujor 
Note de mijloc : mosc, vanilie de Bourbon şi petale de iasomie
Note de bază : chihlimbar, mosc şi vanilie mexicană. 
Are exact ce îi trebuie: încredere, sex-appeal, dulceaţă şi ceva spicy care va ameţi simţurile oricărui bărbat. Cred că merită să încerc, poate mama are dreptate… în felul ei. Nu mai stau pe gânduri şi trec la „atac”. Coco Chanel spunea că ar trebui să ne parfumăm acolo unde am dori să fim sărutate. Hmm… un pic pe gât, puţin la încheietura mâinii, în spatele genunchilor. Stai aşa! În spatele genunchilor nu e bine. Nu din prima seară! Şi totuşi, dacă tot vreau să-l seduc… mai bine pulverizez puţin parfum în faţa mea şi trec ca o „divă cu atitudine” prin norişorul cu aromele magice. Mă simt pregătită să înfrunt orice obstacol, Mad Potion îmi dă curaj şi îmi schimbă starea de spirit. Este mai mult decât un simplu parfum, este magie pură combinată cu dragostea unei femei care doreşte  să câştige inima unui bărbat cu orice preţ. Oare eu voi reuşi? Până revin eu cu detaliile de la întâlnire, voi dragii mei aveţi temă de gândire… mai sus v-am enumerat ingredientele magice pentru propriul elixir al seducţiei, nu? Am nevoie de ajutorul vostru pentru incantaţia magică şi sper din suflet să găsesc cuvintele potrivite. Promit, jur pe roşu că voi împărţi cu fiecare dintre voi câte o picătură din elixirul seducţiei… promit! 
Acest articol participă la proba nr 8 din cadrul competiţiei SuperBlog 2015. 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...