Sensodata – senzori de nivel pentru afacerea ta

Mi-a plăcut și recunosc că încă îmi place să scriu. Mereu am fost atras de tot ceea ce înseamnă presă în special de cea din zona economică din diferite motive. Informațiile obținute și pasiunea pentru lectura de business reprezintă repere esențiale pe care le poți folosi atât în ceea ce privește educația financiară cât și în a transpune pe ințelesul tuturor diferite subiecte și informații aflate uneori chiar și în presa de specialitate. Uneori hobby, devenit ulterior un mic job, transformat în cele din urmă într-un proiect personal reprezintă totuși o activitate pe care aleg să nu o refuz nici măcar o dată chiar dacă pentru unii subiectele par să fie adesea complicate. Eu unul n-am refuzat nici o temă din cele propuse fapt pentru care cititorii mei s-au obișnuit cu fel și fel de teme abordate din diverse perspective.

În această săptămână o temă pe care n-am putut să o refuz este cea referitoare la zona industrială, zona ușor degradată cel puțin din punct de vedere al imaginii pe care industria generală din România o are. Cert e că motive pentru care imaginea să fie una deteriorată există deoare multe fabrici și complexe industriale sunt făcute praf de un sistem care pare să fie focusat pe alte obiective. Lăsând la o parte perspectiva pesimistă, garantez (cu dovezi bazate pe documentare si research) că în prezent există firme din domeniul industrial dar cu capital privat care ajung să o ducă chiar bine, uneori chiar cu tentă de profit spre uimirea noastră.

Astfel am acceptat ca după un scurt research de câteva ore să vorbesc despre Sensodata Store și despre unul din produsele lor cheie și anume senzori de nivel. Titlul nu ar putea fi altul decât Sensodata senzori de nivel, deoarece rezumă cel mai bine ideile principale ale . E adevărat că idei și ipoteze precum selectarea celei mai potrivite tehnologii de măsurare folosind senzori nivel, nu-ți va aduce o audiență extrem de impresionantă însă ați rămâne surprinși de numărul mare de căutări din partea zonei tehnice, ingineri și muncitori dar și din partea unor studenți aflați în partea de research și documentare.

Pe scurt ca o idee generală împrumutată din conținutul materialelor găsite pe Sensodata Store afirmăm că – Senzori nivel sunt dispozitive utile care sunt folosite pentru a detecta nivelul substanțelor precum lichide, pulberi și materiale granulare. Există o gamă largă de senzori nivel și toți sunt utilizați în diferite industrii. Unii senzori de nivel pot fi folosiți pentru orice fluid, iar alții pot fi folosiți doar pentru anumite substanțe. Senzori nivel sunt folosiți pentru măsurarea substanțelor care se află în interiorul unui container sau în starea lor naturală. Sunt utilizați în următoarele industrii: uzine de fabricare a petrolului, stații de tratare a apei, fabrici de producție de hârtie și celuloză, unități de fabricare și rafinare a produselor petrochimice și chimice, industria de manipulare a deșeurilor, fabrici de producție de băuturi și alimente, fabrici de medicamente sau centrale electrice, conform cu informațiile preluate de la specialiștii SensoData.

Ideea unui magazin online pentru astfel de dispozitive poate părea pentru unii ca fiind a fi una oarecum năstrușnică. De ce? Poate din cauza faptului că în mod normal zona e-commerce cu care suntem familiarizați și pe care o întâlnim cel mai des este cea de electro IT și fashion.

Modelul de business transpus în zona de e-commerce nu-l face deosebit de altele cu care suntem deja obișnuiți însă probabil nu v-ați gândit că prin cateva căutări simple veți găsi spre vânzare la doar un click distanță senzori de nivel de la Sensodata Store.

Personal mă bucur deoarece pe parcursul research-ului făcut am aflat păreri optimiste ale oamenilor din această industrie despre acest tip de business 100% industrial cu clienți nișați dar care știu ce vor în absolut orice moment. Asta deoarece realist vorbind, România nu a dus-o și nici nu o duce prea bine din punct de vedere industrial. Organizarea fiscală, legile guvernamentale și politica au adus mai mult rău decât bine în zona de business industrial al ultimelor ani – însă se pare că există totuși și anumite părți bune pe care le descoperim abia acum, așa cum este și Sensodata Store și ai săi senzori de nivel pe care ajunge să îi comercializeze cu destul de mult succes.

Deși în viziunea unora, România este văzută ca o piață emergentă unde nevoia de dezvoltare este extrem de vizibilă, în opinia altora este văzută ca un mediu corupt unde chiar și cele mai bune intenții ajung să lamenteze și să eșueze într-un timp destul de scurt. Poate că ambele viziuni ajung să fie corecte, fapt discutat intens în media dar și în zona antreprenorială națională. Personal îmi place să fiu optimist și să cred că lucrurile se întâmplă în sens pozitiv în România. Asta poate din cauza faptului că anul trecut, în plină pandemie, am descoperit antreprenori care luptau cu înverșunare pentru propriul business și important este că le-a și ieșit!

Nu voi mai întinde mult aceste rânduri din cauza lipsei de experiență tehnică pe care din păcate nu o am vis a vis de acest subiect. Pe cei de la Sensodata Store îi găsiți online cu un site destul de bine structurat unde puteți afla lucruri noi și interesante. Desigur puteți efectua și comenzi online ca în cazul altor tipuri de business. Link-ul unde îi găsiți pe cei de la Sensodata Store este https://www.sensodata.store.ro iar zona de senzori nivel este https://www.sensodata.store.ro/senzori-nivel.

Nu ezita să pui întrebări și să lansezi topicuri de discuție online. Cum mediul pandemic pare să ne țină departe de evenimentele organizate în mediul offline, alternativa online e singura care ajunge să ne mai țină conectați.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...