Cumpara smart – produse de ingrijire corporala de la noi.ro

Ce trebuie sa stii este faptul ca Noi.ro este un magazin de tip Cash and Carry, ce ofera micilor magazine peste 40.000 de articole la un pret foarte avantajos, cat si cu oferte de neratat in anumite sezoane. 

Astfel ca toti antreprenorii care detin magazine pot apela cu incredere de fiecare data la acest magazin, gasind aici tot ce au nevoie pentru a-si aproviziona rafturile. Vor gasi aici game complexe de produse de calitate la preturi excelente. Sa descoperim deci gama de produse de la noi.ro, cat si avantajele pe care le ofera acest magazin.

Gama de produse de la Noi 

Daca detii un magazin, cu siguranta stii ca numarul clientilor tai va depinde de cat de pline vor fi rafturile. Ai nevoie sa te aprovizionezi in permanenta cu toate produsele necesare potrivite nevoilor fiecarui client in parte. Desigur, de aici nu lipsesc produsele de ingrijire corporala. Vei gasi in gama de produse de la Noi tot ce ai nevoie: geluri de dus, sapun solid si lichid, deodorante, parfumuri, creme si lotiuni de corp si multe altele. Sunt produse de la branduri recunoscute si apreciate de publicul roman ce vor fi in permanenta la cautare. 

Produsele de ingrijire personala nu ar trebui sa lipseasca din magazinul tau de cartier. O clienta careia tocmai i s-a terminat samponul de par nu va traversa tot orasul pentru a merge la un supermarket pentru un singur produs. Isi va eficientiza timpul daca va alege magazinul tau, doar la cateva minute distanta. 

Si pentru ca tot suntem in prag de sarbatori, vei sti sigur ca decoratiunile si ornamentele de Craciun sunt la mare cautare. Tot de la noi.ro vei putea sa iti aprovizionezi magazinul cu beteala, globuri, ornamente si decoratiuni, ghirlande si multe altele. 

Odata cu venirea sarbatorilor, gospodinele se apuca riguros de curatenie. Deci clar o sa aiba nevoie de produse si articole specifice fiecarui spatiu din casa. Magazinul Noi te intampina si aici cu o gama variata de astfel de produse de unde tu iti poti aproviziona magazinul. Gama de produse este mult mai complexa pe care o poti descoperi in catalogul online al magazinului. 

Cu ce oferte vine noi.ro

Cumpara smart din acest magazin si vei avea parte de foarte multe avantaje. Pe langa ofertele de pret ce pot fi personalizate in functie de nevoile tale, echipa de aici iti pune la dispozitie variante de achizitie. 

Poti merge direct in magazin pentru a alege tot ce ai nevoie si pentru a primi totodata consiliere din partea echipei, alegand astfel mult mai simplu si mai usor. Daca ai un program foarte incarcat, atunci alege varianta de a comanda online tot ce ai nevoie. Produsele vor ajunge la tine paletizate gata sa fie puse pe raft. Sau, poti comanda telefonic, echipa ti le va pregati, iar tu poti merge doar sa le ridici. 

Daca vei face cumparaturi de minim 3000 de lei, vei primi 1% discount, 2% pentru cumparaturile de 5000 de lei si 3% pentru cele care depasesc suma de 10.000 lei. Iata ca magazinul noi.ro iti poate fi partener de incredere. Descopera reducerile de pret si achizitioneaza de aici tot ce ai nevoie. 

Date de contact: 

comenzi@noi.ro

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...