Spune-mi ce lenjerie folosesti sa-ti spun cat de bine dormi! Afla de lenjeriile de pat Coneltex 

 

Lenjeria de pat pe care o folosesti este cea care determina starea de bine si calitatea somnului. Poate ca nu ti-ai dat seama pana acum. E drept, mare parte din noi facem alegerea unei lenjerii de pat strict tinand cont de aspectul acesteia. Insa conteaza mai mult si alte detalii, de la calitatea materialului si pana la finetea acestuia. 

 

Lenjeria de 2, 4 sau 6 piese?

 

Vei gasi in comert toate variantele posibile. Diferenta o face pretentia ta. Daca esti genul de persoana care isi gaseste confortul doar daca are doua randuri de perne in pat, atunci ai nevoie de lenjerii de pat 6 piese. Este cu atat mai placut sa vezi ca toate piesele patului au un design similar. 

Pentru cei care folosesc strict o singura perna de o anumita dimensiune, sunt suficiente lenjeriile de pat cu 4 piese. 

Atentie la componenta acestor seturi de lenjerii. Sunt si acele variante in care lipseste cearsaful. Sunt mai ieftine tocmai din acest motiv, insa nu sunt tocmai practice, caci vei cauta sa cumperi separat cearsafuri care sa se potriveasca ca nuanta. 

Bumbac, finet sau alt material?

 

Adevarul este ca sunt mai multe optiuni de calitate, dar depinde si de preferintele tale. In perioada rece din an poate ca un nivel optim de confort ti-l creezi cu o lenjerie de pat cocolino. Vorbim despre acel material moale si pufos. 

In general bumbacul este recomandat, este materialul potrivit, indiferent de sezon. Dar sa nu subestimam finetul, ceva mai gros, insa material care isi mentine calitatea fibrei si al printului. In plus, este chiar accesibil. 

 

Lenjerii de pat de la Coneltex 

 

Coneltex este producator autohton de lenjerii de pat. In plus, comercializeaza ceea ce produce. Este incantator pentru clienti ca pot gasi direct la producator lenjerii de pat diverse ca modele, dar si la preturi accesibile. 

Poti comanda direct din pagina lor, iar daca esti din Suceava poti ridica coletul de la fabrica lor. Pentru o lenjerie de pat din finet, cu 6 piese, vei scoate din buzunar mai putin decat crezi, mai ales ca in aceasta perioada sunt reduceri aplicate – ai sansa sa gasesti preturi sub 100 de lei pentru un set de pat dublu. 

Lenjeria de pat este mai mult decat cea care iti imbraca patul. Este motivul pentru care te simti rasfatat de finetea materialului, de fiecare data cand te asezi in pat. Asadar, in numele confortului tau, alege calitatea de la Coneltex. 

 

Contact: 

Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18, Suceava

office@coneltex.ro

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...