Antreprenoare de succes: Patricia Titiriga – Studio 4 Constanta

Patricia Titiriga

Cine este Patricia Titiriga? Care este povestea ei?

 

Am fost model international de la varsta de 14 ani. Mi-am inceput cariera cu un concurs international organizat de Elite Model Look in China. Prima oara a fost organizat Elite Model Look Romania, concurs organizat de agentia mea Face2Face, in cadrul caruia am fost aleasa sa reprezint tara noastra in marea finala. In China m-am clasat in top 15 din 60 de tari, ceea ce a reprezentat un mare start al carierei mele. Am lucrat cu brand-uri internationale, am fost la Fashion Week Milano, Paris, am lucrat cu agentii internationale. Cariera mea a luat o pauza o data cu venirea pandemiei deoarece nu am mai putut pleca, insa, am reusit sa raman totusi in domeniul frumusetii prin faptul ca mi-am deschis propriul salon de infrumusetare.

 

Patricia, ce te-a făcut să iti doresti o afacere în domeniul beauty?

 

Cariera pe care am avut-o m-a determinat mereu sa am un anumit stil de viata, sa incerc mereu sa arat cat mai bine. Ani de zile am avut grija de mananc, am facut sport, m-am ingrijit si toate aceste lucruri adunate in timp iti creeaza o anumita rutina si un anumit stil de viata care te face sa te simti bine atat fizic, cat si psihic. Daca iti place ce vezi atunci cand te uiti in oglinda si esti multumit de tine se resimte pe toate planurile. Asa ca mi-am dorit foarte mult sa ajut si alte fete sa se simta bine in pielea lor. In cadrul salonului avem si proceduri pentru remodelare corporala, domeniu in care ma pricep sa dau sfaturi pentru ca m-am confruntat cu problema slabitului ani de zile.

Patricia Titiriga

Este greu sa cresti de la zero un business in Romania? Care au fost primele obstacole?

  

Da, este greu in primul an de la deschiderea business-ului. Este dificil sa iti faci un nume si poate din exterior oamenii considera ca este usor sa ai afacerea ta, dar nu este. La inceput trebuie sa te astepti doar la investitii si nu la profit, trebuie sa ai rabdare si trebuie sa fi dispus sa faci sacrificii. Mi-a fost greu in primele luni, dar am avut incredere si rabdare ca rezultatele muncii mele se vor vedea. Bineinteles ca la inceput exista frica de esec si este un stres permanent atunci cand ai propria afacere dar ai si satisfactie foarte mare cand vezi primele rezultate. De asemenea, cel mai mult ca sa imi cresc business-ul m-a ajutat social media, am postat zilnic si am incercat sa atrag cat mai multi urmaritori pe pagina de Instagram. 

 

Ne dorim rezultate rapide, vizibile, insa care sunt recomandarile in paralel cu procedurile?

 

Cel mai important este stilul de viata. Acest lucru incerc mereu sa le explic si clientelor mele, faptul ca degeaba vii si iti faci proceduri daca dupa ai o alimentatie nesataoasa si nu faci putina miscare. Tratamentele corporale, alimentatia sanatoasa, exercitiile fizice, odihna, consumul de apa, toate sunt interconectate si nu trebuie sa lipseasca din viata noastra daca ne dorim un corp sanatos si fit.

Dupa procedurile de remodelare corporala din salonul nostru, le spun mereu clientelor sa consume multa apa deoarece tratamentul are si efect de drenaj. De asemenea, aparatul de remodelare ajuta si la reducerea celulitei, dar aceasta poate reveni daca se exagereaza cu mancarea nesanatoasa. Nu sunt de acord cu dietele dtrastice, care dureaza doar o anumita perioada de timp, eu sustin un stil de viata sanatos in care sa fie o balanta, in care sa incercam cat de mult putem sa mancam sanatos, fara a ne infometa, sa mancam cu masura si uneori sa ne facem si anumite pofte. 

 

Cum alegem tratamentele de remodelare corporala potrivite?

 

In primul rand trebuie sa ne gandim ce ne dorim, daca ne dorim sa scapam de celulita  sau daca ne dorim sa slabim sau sa ne tonifiem doar. Tehnologia aparatelor a avansat si exista pe piata multe aparate care sunt multifunctionale si trateaza mai multe probleme simultan. De exemplu, aparatul din cadrul salonului meu are mai multi aplicatori care actioneaza atat pentru celulita, cat si pentru tonifiere si slabire. Daca pacienta nu doreste sa slabeasca, atunci exista un aplicator special care actioneaza doar asupra celulitei.

In concluzie, tratamentele de remodelare corporala trebuie alese in functie de nevoi si trebuie sa avem grija sa alegem un aparat performant si eficient, produs de o firma serioasa si cu un renume pe piata.

 

Spune-ne putin despre fiecare procedura de remodelare corporala, in parte. De cate sedinte este nevoie pentru rezultate, iar apoi pentru mentinere?

 

Procedurile din cadrul salonului nostru se bazeaza pe tehnologia cu radiofrecventa si ultrasunete Dalyance. Acest aparat are aplicatori multiplii, potriviti atat pentru remodelarea corporala, cat si pentru estetica faciala. Radiofrecventa corporala garanteaza slabirea in centimetri, reducerea celulitei, tonifierea si reda un aspect ferm pielii. Ultrasunetele transforma grasimea din solid in lichid pentru ca aceasta sa fie ulterior eliminata prin sistemul limfatic, fara a dauna. Toate tratamentele sunt non-invazive si nedureroase. Pentru estetica faciala, se utilizeaza radiofrecventa, care actioneaza  pentru reducerea cearcanelor, reducerea ridurilor, lifting facial, reintinerire si contur al fetei. 

Se recomanda un numar de 6 sedinte, iar intervalul dintre sedinte este de o saptamana. Ulterior, se recomanda sedinte de intretinere, la inceput o data la doua saptamani, apoi o data pe luna. Rezultatele se observa inca de la prima sedinta si sunt rezistente in timp, dar cu ajutorul unui stil de viata sanatos bineinteles.

Patricia Titiriga

Ceva surprize pentru acest sezon? 

 

O sa urmeze mai multe oferte si pachete promotionale si chiar si un giveaway. De asemenea, in perioada sarbatorilor de iarna o sa organizam o petrecere tematica si o sa oferim clientilor cadouri si tot atunci o sa prezentam si un nou aparat ce va fi disponibil in salon despre care nu pot inca sa va spun deoarece este surpriza.

 

Un gand pentru cititori?

 

Va asteptam in cadrul salonului sa va rasfatati cu un tratament coporal sau facial sau cu celelalte servicii din salon, manichiura, coafor si epilare definitiva. Atmosfera din salon este relaxanta si intotdeauna oferim si o cafea delicioasa care se imbina perfect cu momentul de rasfat!

 

 

Multumim Patricia Titiriga pentru timpul acordat acestui interviu, iar pentru voi, dacă va doriti servicii de calitate din domeniul beauty puteti sa vizitati salonul Studio 4 Constanta aflat pe b-dul Ferdinand 50A sau va faceti programari la 0741114111. 

 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...