Review Produse On-Line…

Buna ziua , dragii mei. Am ramas datoare cu un review despre 3 produse On Line castigate ca premiu pe blogul „Enchanted Ana”. Am fost foarte bucuroasa pentru acest premiu si de abia am asteptat sa le folosesc.
Coletul a ajuns in sfarsit ,in el erau cele 3 produse castigate :sapunul lichid de liliac ,sarea de baie marina si spuma de baie cu vanilie.
Nici nu va inchipuiti ce miros fermecator au toate.
Primul care ma fermecat a fost sapunul lichid de liliac :)) Ma asteptam sa fie un pic mai puternic ca miros,dar se simte foarte bine si asa. Imi place foarte mult ca are o consistenta destul de buna fata de alte produse. Mainile raman catifelate mult timp dupa spalare si mirosul de liliac persista 🙂 
Din gama On Line sapun lichid mai puteti gasi si variantele cu Magnolie, Tei ,Castravete ,”Lapte&miere” si multe altele. Sper ca si voi sa le descoperiti cat de curand. .
Al doilea produs castigat a fost sarea de baie marina..Pfffff are un miros superb va asigur ,chiar te duce cu gandul la mare :)) si pentru ca locuiesc in Constanta garantez ca in momentul cand folositi sarea marina o sa simtiti briza marii :))
Ma declar foarte multumita de acest produs si il recomand cu caldura.
Sarea de baie mai este disponibila in doua variante : „Lapte&miere” ,Pin ,Vanilie ,precum si in variantele „Sare de baie pentru picioare ”  :ginseng&castane ,lavanda&bumbac sau menta&eucalipt.
Ultimul produs testat a fost spuma de baie hidratanta cu vanilie. Pfff doamne ce delicios miroase , ma dus cu gandul ca batoanele cu vanilie pe care le mancam inainte de 89″ !:))
Produsul are factor de hidratare si catifelarea pielii ceea ce ma multumit deplin.
Aroma intensa iti confera o stare de relaxare si te face sa visezi 🙂 
Produsul se mai gaseste si in alte 3 variante : pin ,lapte&miere si marin.
Daca recomand produsele On Line? Desigur!!! Sunt foarte accesibile ca pret ,calitativ nota 10  iar cantitativ e perfect pentru momente de rasfat ! Produsele pe puteti gasi si in supermarketuri ,deci nu ezitati sa le testati! 
Tin sa multumesc blogului „Enchanted Ana” si celor de la „On-Line” pentru aceasta sansa de a testa produsele.Voi ce produse On-Line folositi?Sunteti multumiti? Va pwwwp .                                                                                                                     

2 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...