Campanie pentru 400 de bloggeri: ZorileStore.ro iti ofera gratuit o pereche de papuci brazilieni!!!

SUPER CONCURS PENTRU BLOGGERI!!
Ai blog si vrei sa castigi de pe urma lui? Atunci ZorileStore te premiaza! ZorileStore ofera 400 de perechi de papuci bloggerilor pentru un “test-drive” inovativ. Spre deosebire insa de test-drive-ul unei masini,papucii testati raman la tine! Mai bine zis, magazinul ZorileStore ofera gratuit 400 de perechi de papuci bloggerilor care participa la aceasta campanie! Vine vara iar ZorileStore si Blogatu.ro fac cadouri de sezon bloggerilor! 

Ce trebuie sa faci?
Campania functioneaza in 2 etape.
1. Prima etapa consta in alegerea produsului si scrierea unui articol in care mentionezi campania ZorileStore.ro si perechea de papuci aleasa de tine:

Mai intai iti alegi orice pereche de papuci de la adresa zorilestore.ro/papuci. Apoi, te inscrii in formularul de mai jos, in care completezi urmatoarele 5 campuri:


– Adresa blogului tau

– Adresa articolului de pe blogul tau in care mentionezi campania si descrii perechea de papuci pe care o alegi
– Adresa ta de e-mail
– Perechea de papuci aleasa de tine (aici specifici numele si codul produsului – de exemplu, la http://www.zorilestore.ro/papuci-unisex-ipanema-classic-brasil-ii-ad-u-80415_21192 codul este “80415_21192″ si marimea papucilor)
– Adresa la care vrei sa primesti perechea de papuci si numarul tau de telefon

 Eu de exemplu mi-am ales perechea asta  http://www.zorilestore.ro/sandale-femei-g2b-gb-star-sandal-fem-ff-f-35294_50548    e superbaa!! Va poop si mult noroc!!! 

3 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...