WOW Tea Detox – Un „must have” în această vară…

wow tea
Detoxifierea organismului presupune eliminarea tuturor substanţelor toxice din organism. De unde provin aceste toxine? Le găsim peste tot, dragii mei. În carnea cu hormoni, medicamente, apa de la robinet, alimente pline cu aditivi alimentari, produse cosmetice, emisii industriale ş.a.m.d. Dacă nivelul de energie este scăzut, trezitul de dimineaţă este o problemă (deşi până atunci nu a fost), suferi de anxietate, stări de nervorzitate, predispoziţie la obezitate sau puterea de concentrare este redusă din paramentri normali atunci cu siguranţă ai nevoie de o detoxifiere a organismului.
Unii dintre noi recurgem la măsuri destul de drastice în această privinţă.  Important este să nu uităm că această detoxifiere trebuie făcută cu simţ de răspundere. Altfel efectul s-au putea inversa şi ne vom îmbolnăvi mai rău decât eram la început. Pentru că vara bate la geam, eu m-am hotărât să recurg la o detoxifiere a organismului. Încerc să fiu mai atentă la ce mănânc şi mai ales să includ în programul meu zilnic un pic de mişcare. Mai pe scurt, alimentaţie sănătoasă+exerciţii fizice+WowTea Detox… Fresh, Slim,Clean!
wow tea
WoW Tea Detox a fost creat special pentru a fi de ajutor celor care doresc să elimine toxinele acumulate şi a substanţelor nocive din organism. Cu un gust minunat, acest ceai delicios ajută împotriva balonarii, lipsei de energie, reduce pofta de mâncare şi mai ales, un aliat în arderea grăsimilor stocate.
Ingrediente: ceai verde, fructe de păducel, mate, guarana, Pu-erh, mărar, borchak, rooibos.
wow tea

Frumusețea trezește sufletul la viață. – Dante Alighieri

Ingredientele atent alese au o grămadă de beneficii pentru organismul nostru:
guarana – înlătură oboseala, scade pofta de mâncare, îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi are efect energizant
ceai verde – contribuie la sănătatea sistemului osos, stimulează metabolismul şi topeşte grăsimile de pe abdomen, antiinflamator
fructe de păducel – tonifiant, vitaminizant, îmbunătăţeşte tonusul cardiac, stimulează digestia, combate indigestia şi anxietatea, are efect antioxidant, sedativ, antitumoral, calmant, diuretic
pu-erh – benefic pentru digestie şi curăţarea sângelui, energizant, calmant, îmbunătăţeşte aspectul pielii şi vederea
rooibos – benefic în cazul alergiilor, antioxidant, antiviral, antibacterian, antispasmodic, neutralizează toxinele din corp, elimină stresul
mate – elimină surplusul de apă din organism, stimulează digestia şi arderea grăsimilor, înhibă foamea, întăreşte sistemul imunitar
Am enumerat câteva din beneficiile ingredientelor ce le găsim în Wow Tea Detox. Un ceai de care m-am îndrăgostit şi îl recomand tuturor celor care doresc să încerce o detoxifiere timp de 21 de zile într-un mod practic şi sănătos.
wow tea
Mod de preparare: Se pune 5-7 grame de ceai folosind un distribuitor în 500 ml de apă clocotită. Se lasă ceaiul să se infuzeze 7-9 minute şi apoi se savurează cu plăcere în compania unei cărţi bune. Poate cu prietenii la o şuetă sau pur şi simplu atunci când îţi doreşti un timp de relaxare doar pentru tine.

Frumusețea este gloria femeii. – George Budoi

wow tea
Detoxifierea este primul pas către un stil de viaţă sănătoas şi o alimentaţie echilibrată. Aşa că nu uitaţi să consumaţi legume şi fructe în stare crudă. Obligatoriu minim 2 litri de apă pe zi pentru a stimula mecanismele naturale de detoxifiere a organismului. Wow Tea Romania a pregătit pentru voi două tipuri de ceai ce vă vor ajuta în lupta cu kilogramele. Este vorba de Wow Tea Detox şi Wow Tea Appetite Killer.
Ingredientele minune sunt ambalate cu grijă în punguţe din hârtie cerată cu sistem de inchidere de tip zip locker având cantitativ 150g fiecare. Ceaiurile se pot achiziţiona fiecare separat sau împreună, alături de o sticlă Wow Tea cu infuzor. Sticla Fitness Detox este mult mai specială deoarece vă permite să combinaţi apa simplă sau minerală cu fructele voastre preferate, sticla fiind dotată cu un storcător deosebit de util. Pentru mai multe detalii legate de produse puteţi accesa pagina oficială. Pentru sfaturi legate de alimentaţie, idei despre dieta şi exerciţii fizice le puteţi citi accesând linkul AICI.  Voi aţi încercat aceste ceaiuri?
 Vă îmbrăţișez cu drag şi aştept întrebările voastre legate de acest subiect!

17 Comments

  1. Vreau sa încerc și eu ceaiul. Cred ca mai mult pentru sticla.

  2. SI eu fac detox de 2x pe an. Sunt binevenite toate aceste informari din articole.

  3. am auzit de acest ceai ,imi pare cam scump ,si eu am urmat o dieta care a dat rezultate si am baut ceai mult ,dar acesta este special si mi-ar place

  4. Sunt tare curioasa sa incerc si eu aceste ceaiuri,am tot vazut multe articole si chiar imi doresc sa le achizitionez si eu.Frumos articol!

  5. Sunt foarte curioasa sa încerc acest ceai…deocamdată am citit mai multe păreri pe diferite bloguri ca să-mi fac curaj sa nu-l cumpar și eu…sunt curioasă dacă este bun…îmi place foarte mult sticla.

  6. Am tot citit despre ceaiul acesta WOW și ar cam trebui să îl încerc, prea îl laudă toată lumea.

  7. Am cititi despre acest ceai,dar nicaieri atat de detaliat ca aici.Cum sant mare consumatoare de ceai cu siguranta il voi incerca pe acesta deoarece m-ai convins de calitatile lui.

  8. Instructiv si plin de informatii articolul tau. O sa aplic si eu.

  9. M.au innebunit sticlutele astea,ceai nu cred ca pot sa beau, alaptez deocamdata, insa sticla..cu niste fructe in ea si gheata…iamiiii !
    Pupici si succes pe noua platforma!!!!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...