Cadoul perfect pentru mine…

Ce poate fi mai frumos şi emoţionant decât momentul când primeşti un cadou. Îl deschizi cu grijă, să nu şifonezi prea mult ambalajul, pupilele tale se dilată tot mai mult.. bătăile inimii se înteţesc, pulsul o ia razna şi surprizăăă!! Un set de polonice sau de linguri de îţi vine să (îi) îţi dai palme ! Ce mai contează cadoul nu se refuză, mulţumeşti frumos şi mergi mai departe. Ce dacă tu îţi doreai altceva, las că-s bune şi polonicele într-o zi draga mea.
Atunci când vine vorba de un cadou pentru persoana iubită simţi că ai primit cea mai dificilă sarcină posibilă de pe acest pământ. Relaxează-te, nu vine sfârşitul lumii nici nu s-a abătut asupra ta vreun blestem de-al familiei ci doar acel sentiment de nesiguranţă şi aceeaşi întrebare: Oare îi va plăcea cadoul meu?
Indiferent de temperamentul nostru, că suntem fiţoase, romantice sau pur şi simplu fermecătoare din orice punct de vedere, nouă ne place să primim cadouri. Cui nu îi place? Hai să fim serioase dragelor, chiar dacă suntem modeste din fire tot ne sclipesc ochişorii după ceva frumos din când în când, nu?
Şi cel mai perfect cadou după părerea mea este cel ales personal de tine. Ştii foarte bine ce îţi doreşti, nu ai cum să greşeşti, nu se supără nimeni (decât soţul/amantul/prietenul că i-ai golit cardul).
Eu sunt o Fecioară. Nu de-adevăratelea hehe, după 2 naşteri slabe şanse mon”cher. Despre zodia „fecioară” vorbesc dragelor. Cică caracteristicile noastre sunt: greu de mulţumit, pretenţioase, perfecţioniste. Off nu pot zice că sunt minciuni dar greu de mulţumit nu sunt. Mă mulţumeşte doar să văd ambalajul frumos colorat ca în final cadoul propriu zis să nu mai conteze.
Şi pentru că încă suntem în luna femeilor pot să îmi permit cu uşurinţă să îmi fac un cadou exact pe placul meu. Nu am nevoie de onomastică, nu trebuie să serbez nimic special decât faptul că sunt până la această vârstă cu mintea clară şi cu trupul sănătos.
Muncesc mult. Servici, casă, doi flăcăi de educat, căţelul de plimbat zilnic plus alte unşpe mii de hobby-uri pe care le am, îmi ocupă tot timpul 24 de ore din 24. După atâta muncă am şi eu dreptul la un mic răsfăţ şi cum era de aşteptat de la o persoană atât de inteligentă (adică subsemnata) am găsit imediat soluţia salvatoare.
O şedinţă de SPA cu efecte deosebit de relaxante, un adevărat răsfăţ pe măsura delicateţii feminine pe care o pot avea chiar în intimitatea căminului meu.
Şedinţa SPA este un minunat set numit ” Cadou Cosmetice Kneipp” şi conţine un set complet pentru baie şi o casetă formată din şase uleiuri ideale pentru un răsfăţ regesc.
Uleiurile sunt minunate ,avem lavandă şi portocală care îmi va reda echilibrul după o zi extenuantă,flori de migdale care oferă protecţie şi o îngrijire delicată .Găsim şi trandafir sălbatic,mac şi cânepă ,cardamon şi ulei de macadia.Cu siguranţă timpul petrecut în acest mic spa pe care mi-l voi crea singurică cu ajutorul acestui minunat set va fi de neuitat,mă voi încărca cu energie pozitivă iar mintea mea va fi mai liniştită .
Acum sunt pregătită pentru o nouă zi ,o nouă bătălie care va fi câştigată bineînţeles de mine .Sunt puternică ,nimic nu mă va doborî şi nimic din ceea ce va urmă nu va schimba felul meu de a fi .Este cadoul meu perfect ,răsfăţul meu pentru fiecare seară de acum înainte. Pe partea cealaltă dacă stau şi mă gândesc cadoul perfect pentru mine este doar unul singur .Că mă trezesc dimineaţă în viaţă ,că sunt sănătoasă şi pot să îmi cresc copii în continuare până când îi văd la casele lor. În rest sunt numai mofturi..de „fecioară” pretenţioasă.
* Articol participant la proba nr 13 în competiţia SpringSuperBlog 2013 !

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...