Voi slăbi cu Wellness !

Noi femeile în general ne facem mai multe probleme când vine vorba de silueta noastră. Probleme de acest fel am început să am și eu odată cu trecerea timpului , mai ales după vârsta de 30 de ani.Nu spun că sunt dolofană ,la 1,65 înălțime am 56 de kg.Unii ar spune că sunt ok dar eu nu mă simt așa.
Pragul la care mă simt fericită și plină de energie este de 52-53kg .Ce este în plus observ imediat și dacă nu reușesc să le dau jos deja încep să caut diverse soluții pentru a reveni la silueta visată.
Ce dacă anul acesta fac 36 de ani? Încă mă consider o persoană atrăgătoare și nu cred că greșesc cu ceva dacă vreau să arăt bine până la 50 de ani(minim) .
Și cum primavara a sosit ,cred că este perioada cea mai favorabilă să încep lupta mea pentru a-mi contura silueta și am început să caut o soluție salvatoare ce mă va scoate din acest impas.
Cu siguranță și voi ați căutat cele mai bune metode de slăbit dar eu m-am hotărât să testez produsele celor de la Herbalife.
Nu întotdeauna am încredere în produsele de slăbit ,dar până nu le încerci nu ai de unde să știi care este efectul asupra ta.Este bine de știut pentru toată lumea că produsele Herbalife nu sunt sub nici o formă medicamente .Survolând cu grijă site-ul dumnealor am găsit produse pentru slăbit dar și pentru îngrășare .Găsim îndrumări către nutriționiști Herbalife foarte bine pregătiți  care te vor ajuta să îți alegi produsele care ți-se potrivesc.
Și pentru că sunt la început de drum am ales să încep cu mari speranțe  „Programul de Inițiere Herbalife pentru Slăbit.Este un program ideal pentru mine mai ales că se adresează pentru persoanele care vor să slăbească între 3-5kg.

Acest program de inițiere este pentru o perioadă de 30 de zile.
Herbalife pentru slăbire conține patru produse:
Formula 1(2bucați) -înlocuitor de hrană ,foarte delicios cu protein ușor asimilabile,disponibil în 6 arome : fursecuri și frișcă , vanilie , cappuccino, ciocolată , căpșuni și fructe tropicale.
Sună destul de delicios nu ?
Formula 2 : amestec de multivitamine , minerale și ierburi chinezești selecționate special pentru detoxifiere și regenerarea celulelor .
Cell Activator : activator celular foarte bogat în fier și vitamin C , favorizează cu success asimilarea eficientă a vitaminelor și mineralelor din hrană.
Acest program de inițiere are și un modul mai detaliat de consum ,așa că vă invit dacă sunteți curioase pe site-ul lor .Și dacă doriți să accesați lista de prețuri herbalife  aici veți găsi toate produsele celor de la Wellness ,iar pentru comenzile mai mari de 150 Ron dumnealor asigură transportul gratuit prin poștă sau curier.Voi începe acest program cu mari speranțe și pentru a vă arăta și vouă care sunt diferențele după folosirea acestor produse ,voi face poze cu „înainte” și „după” .
Chiar sunt curioasă care va fi rezultatul final! Voi ați folosit vreun produs Herbalife?

*Articol participant la campania Wellness pe BlogAwards.ro!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...