CONCURS 11august-31august

Buna dimineata fetelor, ce faceti? Sper ca aveti un weekend fantastic de racoros  asa cum este la Constanta (finnaly lol). Va spuneam pe pagina de facebook ca vom incepe un concurs, si iata ca ma tin te cuvant 🙂
Avem o colaborare foarte draguta cu Lenjerii Lenjerii si Lenjerii  ,au fost foarte draguti sa ne sponsorizeze acest concurs si le multumesc pe aceasta cale.Premiul il vedeti in imaginea de mai sus „Hot-Air Roto Styler” , o perie electrica rotativa ,cu ajutorul careia va puteti face singurele coafura potrivita ,bucle etc etc.
Concursul va avea loc pe perioada 11 august-31august ,urmand ca in ziua urmatoare vom face lista cu participante si vom extrage castigatoarea cu ajutorul lui random.org.
Avem niste reguli ,asa ca v-as ruga sa fiti foarte atente sa le respectati ,altfel vom fi nevoiti sa va descalificam, deci fiti atente.

Reguli concurs:
1. Sa ma urmariti prin GFC
2.„Like”si „SHARE” paginii de facebook a sponsorului AICI 
3.Din albumul ” LENJERII BUMBAC SATINAT IMPERIALE”   alegeti un produs favorit ,LIKE SI SHARE  cu TAG la 5 prieteni(lasati link la share in comentariu).
4.Share la acest concurs
                 Toate regulile sunt obligatorii!
Pentru participarea la concurs lasati comentariu cu toti pasii parcursi din regulile concursului.
 Sper ca acest concurs sa va placa ,multumim inca o data sponsorului nostru Lenjerii Lenjerii si Lenjerii  si dam startul acestui giveaway!! Succes!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...