Make Love not War ! :))

 
sursa foto:www.google.com

In goana dupa bani sau cai verzi pe pereti ,uitam deseori de nevoile noastre.Uitam ca suntem oameni ,ne comportam ca niste roboti ,uitam de sentimente si ne axam numai pe rutina de zi cu zi: casa,servici,casa.
Multe dintre noi suntem casatorite sau poate avem o relatie stabila de ceva timp, va mai aduceti aminte cum era la inceput? Ce fiori si fluturi prin stomac aveam? Poate ziceti ” doaah acum unspe ani ” sau ” ce-ai fataa nu mai suntem tineri „. Hellooo ,pai vrei sa ramai mereu tanara? Mai lasa loc si pentru altii :). Dragostea  nu tine cont de varsta, cunosc perechi care au peste 60 de ani ,ii vad ca se plimba in parc cuminti ,tinindu-se de mana ca doi adolescenti.Si nu mi-se pare nimic ciudat in asta .E chiar o placere sa privesc astfel de oameni.
No bine ca mai stiu si pe altii care arunca cu ce nimeresc unu dupa altul ( tigai, ghivece) dar asta e alta poveste :).
Stau si ma gandesc cate dintre noi au mai avut parte de o seara romantica?Numai voi doi,…fara ala mic care oracaie numai cand tatsu a pus mana pe mumasa ,de parca ar sti ce urmeaza ..
In viata de zi cu zi ,parca am fi programati pe un calculator gigant ,mergem la munca ..dupa servici trecem prin piata (i-ai promis soatei ca ii faci fasole cu afumatura..:XD) iei ce iti trebuie sa pui ceva la oala, vii acasa..urlii la copii (ca aia mici ti-ai spart vaza de la mama ) ,faci mancare..vine sotul schimbati 2-3 cuvinte(MAXIM) ..mancati impreuna sau unul in sufragerie ca e meci si aia mici la calculator ..si apoi somn de voie..Next day…la fel!! Parca zilele sunt trase la indigo.
Simti cateodata nevoia sa aprinzi scanteia dintre voi doi? Daca el nu o face,de ce nu faci tu primul pas? 
Nu ai nevoie de chestii pompoase te asigur,un ulei de masaj,cateva lumanari parfumate raspindite in casa ,o muzica in surdina ar fi suficient.
Ahh ,si nu uita trimite piticii la bunici ca strici toata afacerea.
Imbracate intr-o lenjerie sexy pe care el nu o stie,daca nu ai fugi si cumpara ca merita :)Va fi micul tau secret si poarta pantofi cu toc inalt (chiar daca nu ii suporti ,exerseaza pana vine el de la scarbici cativa pasi XD )  ,pantofii cu toc inalt iti va scoate in evindenta coapsele si vei arata ca o gazela 🙂
Da-te cu parfumul care ii place lui ,dar nu in exces (nu vrem sa creada ca e la fabrica de parfum).
Daca ai pregatit si o cina delicioasa e si mai bine ,serveste-l cu ce ai gatit ,gatita „pruna ” si te asigur ca nu isi va lua ochii de la tine..nici nu va mai conta ce i-ai pus in farfurie :).
Dupa cina ,jucati poker ..cine castiga il pune pe celalalt sa ii zica cuvinte dulci sau ii pune o pedeapsa XD.
Ahh si nu uita o sticla de vin bun sau de sampanie incalzeste atmosfera :))

Ce ziceti fetelor? Cand ati avut parte ultima data de o seara romantica? Sau cum arata o seara romantica pentru voi?Va puup

 
sursa foto:www.google.com

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...