Celebrating the international day of peace!

Buna seara ,dragele mele!Astazi 21 septembrie am celebrat cu totii „ziua internationala a pacii” sau cum am vazut in alte articole din strainatate, aceasta zi importanta o mai numesc „24 de ore internationale fara violenta”.
Este o zi in care oamenii reflecteaza si viseaza la un viitor al Pacii, intr-o societate lipsita de ura si violenta, si isi exprima gandurile si sentimentele de Pace, pentru Pace prin creatii artistice sau manifestari pentru a promova Pacea in lume.
Din 1981 si pana astazi, milioane de oameni au ajuns sa serbeze aceasta zi, in toate colturile lumii.
 Ziua Internaţională a Pacii este marcata la sediul ONU prin sunetul Clopotului Pacii, clopot turnat din monedele donate de copii din intreaga lume.
Impreuna cu cateva colege din blogosfera ,am hotarat de comun acord ca fiecare din noi sa participe cu cate ceva ,cu ce se pricepe mai bine:un machiaj,o manichiura, un outfit etc continand culorile alb si albastru.
Initial pentru acest proiect am optat pentru un outfit in alb,mi-as fi dorit sa pozez langa malul marii alaturi de pescarusi.
Timpul nu a tinut cu mine,de 2 zile este innourat si a plouat..asa ca am optat sa fac un outfit virtual cu ajutorul Polyvore.Am creat o tinuta de seara, sper sa va placa!

O puteti vedea si aici pe POLYVORE (asta ca sa vedeti ca e facuta de mineXDXD).
Sper ca va place,chiar ar fi fost mai bine daca timpul tinea cu mine si reuseam sa fac personal un outfit,dar poate cu alta ocazie.
Tin sa multumesc din suflet lui Gabriela Gabita pentru ca ne-a facut un banner foarte dragut,si apreciez din suflet acest gest.
Multumesc si celorlalte colege ca m-au implicat in acest proiect,data viitoare poate voi fi mai pregatita.
Daca doriti sa vedeti ce minuni au facut colegele mele in legatura cu acest proiect va rog sa le vizitati ,chiar merita tot respectul si le apreciez :

Cris http://crissscri.blogspot.ro/
Alexandra http://beautymakeupwithme.blogspot.ro/
Lala http://glossylala.blogspot.gr/

Gabriela Gabita http://gabryelles-blog.com/
Andreea Georgiana http://rosemerta.blogspot.com/
 
Iulia  http://abc-prin-viata.blogspot.ro/

Anne Marye   http://all-in-one-blog-by-annemarye.blogspot.ro/

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...