Review „Danielle Laroche” Anti-Stress Cream

Buna dragile mele! În aceasta seara vreau să vă vorbesc un pic despre crema antistress „Danielle Laroche” pe care am castigat-o din fericire pentru mine la Makeup and Beauty by Kleo pe data de 2  septembrie.
Am primit premiul foarte rapid. La 2 zile un băiețaș de la curier m-a sunat și mi-a înmânat premiul. Până în momentul de față am folosit această cremă zilnic și vreau să vă spun ca sunt destul de mulțumită de ea. În ciuda faptului că până să intru în posesia cremei, personal am fost destul de reticenta asupra acestor produse comercializate de La Duchesse Romania . La început mă gândeam că sunt prea scumpe și în plus ca la orice produs nou care apare pe piață…imi pun o grămadă de întrebari.

Crema antistress este pentru toate tipurile de ten și este utilizată în programele de refacere a tenului obosit și expus acțiunilor factorilor de mediu nocivi. Eu am folosit-o timp de 20 de zile.  Este o cremă ușoară, se absoarbe foarte repede și pentru asta au un mare plus. Mi-am simțit tenul foarte hidratat si catifelat. Soțul meu rade de mine: „Stresule, iar te cremuiești?”. Îmi spune asta pentru că lucrez într-un centru de sanătate mintala și mereu îmi zice că vin prea stresata de la serviciu. Dar aceasta creama mi-a „linistit” tenul. Vreau să vă spun că tenul  pare mai luminos, îl simt mai hidratat și fără a face reclamă gratuită… crema AntiStress Danielle Laroche chiar își merită banii. O folosesc de mai bine de 3 săptămâni și borcănelul de crema este de abia la jumătate.

Descriere oficială :

Anti Stress Cream (50ml) – elixirul tenului “insetat”! este cremă cosmetica profesională de zi special creată pentru hrănirea și hidratarea tenului „însetat”. Este primul ajutor pentru pielea uscată, “obosită” ce „reacționează” la stres – pentru tenul care necesită revigorare.
Ritmul de viață alert și expunerea tenului către multipli factori de stress fac din Anti Stress Cream soluția rehidratantă și revigoranta – recomandată dinaintea vârstei de 30 de ani până către cea de-a cincea decadă.
Ingrediente active:
* squalane
* hialuron
* minerale și apă de la Marea Moartă

Recomand acestă cremă cu drag! O puteți achizitiona de AICI  la pretul de 103Ron! Vă asigur că merită fiecare leu, iar tenul tău va fi foarte mulțumit.
Voi ce produse ați folosit de la „La Duchesse”? Sunteți mulțumite?

 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...