O nouă provocare ..SuperBlog Spring 2013

Eh cică vine primăvara..eu una încă nu o simt în ciuda faptului că în acest moment sunt cam 7 grade afara şi e un soare superb.M-am lipit frumos de o bronşită superbă care se va ţine scai de mine până când voi termina concursul..Vorba unei colege de servici ” Ai tu fitze şi figuri de divă divoasă plus aere de blogăriţă …blablabla termină cu smoircăiala!” .Nu mă voi plânge de acum inainte ..doar dacă va fi cazul hehe!
Deci în ciuda tuturor faptelor scrise şi nescrise de subsemnata vă anunţ că voi participa cu mare drag la prima ediţie de primăvară a concursului SuperBlog.
De ce particip? Pentru că pot şi vreau logic ,nu? E o nouă provocare ,şi după crivăţul iernii sunt ca o zambiluţă care aşteaptă să fie descoperită şi să fie lăudată pentru „minunăţia” ei. 
Hai că am luat-o prin vişini ,şi nici măcar nu au înflorit ,aşa că vă aştept cu drag să mă urmăriţi ,criticaţi sau să îmi ridicaţi o statuie în următoarea perioadă în care se va desfăşura competiţia.
Aşa că urez de pe acum succes tuturor participanţilor şi minte luminată juriului care va acorda punctajele..Să înceapă distracţia…
 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...