Leapșa: Ce cumpărături ai face cu 5000 de Euro?..

Bună seara fetele ,în această seară trebuie să răspund unei provocări .Blogatu a realizat o leapșă pentru bloggeri și așteaptă niște răspunsuri la întrebarea : Ce cumpărături ai face cu 5000 de euro din magazinul F64!
Cred că ar fi pentru prima dată în viața mea când voi cumpăra cam orice îmi trece prin cap dintr-un singur magazin virtual.
5000 de euro este o sumă fabuloasă și pentru că trebuie să răspund acestei provocari nu mai stau pe gânduri prea mult.
Știți foarte bine că înafară de această pasiune a scrisului pe blog mai cochetez și cu realizarea bijuteriilor handmade.Unele din voi le știți ,altele nu.La fiecare bijuterie realizată cu dragoste pentru voi ,am făcut și fotografii și am încercat să redau frumusețea profundă a bijuteriei.
Pozele țin să recunosc că nu sunt strălucite ,chiar dacă am încercat din răsputeri să le editez puțin nu prea am putut face mare lucru .De ce?
Pentru că pozele le fac cu un telefon mobil .Este singura metodă pe care o am deocamdată la îndemână pentru realizarea pozelor.În felul acesta puteți și voi să îmi admirați creațiile pe care le realizez ,chiar dacă pe partea artistică ce ține de fotografie încă mai am de învățat.Dar să revenim la întrebarea de la început și să facem repede o listă cu ce aș putea cumpăra,nu?
În primul rând mi-aș dori să știu mai multe despre fotografie și mi-aș achiziționa un curs Canon .Un curs ideal în care aș putea să învăț cum să îmi setez aparatul foto și voi înțelege principiile care stau la baza unei fotografii corecte din punct de vedere tehnic .
Apoi să nu uităm că îmi trebuie și un aparat foto performant nu? Îl aleg pe acesta Canon SX500 IS.

Este portabil ,foarte ușor de utilizat mai ales pentru o începătoare ca mine .Următorul lucru pe care îl voi cumpăra este Hakutatz SSL-113 , foarte interesant ca model mai ales că îmi va permite fotografierea bijuteriilor close-up ,o luminare foarte placuta fara umbre asupra obiectivului şi ceea ce mă bucură este că dimensiunile lui sunt foarte reduse ,deci nu îmi va ocupa spaţiu foarte mult.

Voi mai avea nevoie şi de un software profesionist de editare imagini/fotografii şi  voi alege fără a mai sta pe gânduri pe PhaseONE Capture Pro 7 .

Acest program îmi va reda cu brio culorile exacte şi fiecare detaliu al bijuteriei . Vreau prin fiecare fotografie
să surprind fiecare sclipire din mărgeluţa Swarovski sau chiar din delicateţea mărgelelor de nisip.
Chiar dacă am optat să îmi cumpăr doar câteva lucruri pentru mine ,nu am cheltuit toată suma de 5000 de euro.Ce să fac cu restul? Va fi o supriza să zicem pentru cititorii mei ,fani fideli ai blogului.De restul banilor aş cumpăra câte un aparat Nikon CoolPix 127 pe care îl voi oferi cadou lunar unui fan .Şi asta aş face până la sfârşitul anului. Cred că ar fi superb să pot dispune de aceşti bani şi să pot oferi zâmbete de fericire şi celorlaţi care nu îşi pot permite o mică bucurie de genul acesta.
Cam asta aş face cu cei 5000 de euro ,într-un cuvânt mi-aş îmbunătăţi calitatea pozelor la bijuteriile create de mine şi o mică bucurie celor care îmi apreciază munca.
Voi ce aţi face cu 5000 de euro?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...