Moş Niculaie, jur că-am fost fată cuminte..

Pe cuvânt dacă mint! Am fost cuminte , am păpat tot din farfurie aşa că sunt îndreptăţită să îmi cer răsplata,nu? Chiar dacă nu mai sunt un boboc de fată ,sufletul meu a rămas un copil răsfăţat care tânjeşte după orice jucărie.Şi nu mă refer la păpuşi Barbie sau truse de asistentă medicală.Vreau ultimile gadget-uri apărute pe planeta asta!De ce? Pentru că am nevoie de ele ca de aer, pentru că mi-ar uşura munca de blogger şi pentru că pur şi simplu m-am săturat de vechiturile care le am în acest moment. Sunt invitată deseori la evenimente mondene, workshop-uri sau deschideri oficiale ale unor branduri şi niciodată nu sunt pregătită pentru a putea capta momentele cele mai interesante ale evenimentului.Ce pot face? Îmi fac lista cu dorinţe şi poate Moş Niculae sau chiar Moş Crăciun, va asculta doleanţele unei bloggeriţe aflate la ananghie.
Pornesc iute în căutarea „fericirii” şi încep să-mi găsesc „uneltele” pentru a fi un blogger profi ca la carte.Pe rafturile virtuale ale magazinelor online găsesc oferte numeroase , dar ochişorii mei căprui s-au oprit asupra magazinului de electronice DelMag.Tot ce vreau şi visez se află aici şi dacă sunteţi curioşi pe ce am pus ochii ,vă spun imediat.

Un superb aparat foto compact Nixon Coolpix mi-a atras atenţia din prima clipă.Culoarea violet îmi este dragă (disponibil şi în alte culori) , zoom optic de 6X care asigură o fotografiere de înaltă precizie iar pentru cadre cât mai clare şi filmări curate în HD te ajută senzorul de imagine CCD de 16 megapixeli. Sunt salvată!Voi merge la evenimentele la care sunt invitată şi voi putea imortaliza momente unice fără să-mi fie teamă că fotografiile nu vor ieşi cum trebuie.Dacă şi voi aveţi nevoie de un Nixon ,îl găsiţi cu uşurinţă pe site-ul DelMag la categoria aparate foto compacte .

Umătorul pe lista cu dorinţe este acest laptop DELL DL de culoare roşie.Îmi voi înlocui cu uşurinţă calculatorul obosit pe care îl am acum şi îmi va fi de mare ajutor oriunde aş merge. Dacă sunt în parc cu copilul şi am o idee este mult mai simplu să deschid laptop-ul şi să las inspiraţia să curgă de la sine,nu? Cu un design deosebit acest laptop îmi va fi martor la sutele de articole pe care le voi scrie cu drag pentru voi.Are cameră Web ,caracteristici speciale :Suport DirectX 11,Tastatură antistropi. Tastatura layout: US Multi-Touch Pad,capacitate memorie 4Gb ,Procesor Intel Core TM i5 ,capacitate hard disk 128 GB şi sistemul de operare este Microsoft Windows 7 Home Premium 64 bit . Dacă şi voi doriţi să înlocuiţi calculatorul vechi ,vă recomand să faceţi o mică vizită în magazinul DelMag la categoria laptop/notebook .
Mi-am ales cele două lucruri importante din lista mea de cadouri ,aşa că îl rog frumos pe Moşu’ să nu mă uite nici anul ăsta. Tu ai fost copil cuminte ? Dacă da, atunci  abonează-te aici la newsletter-ul Delmag şi fii primul care află de super ofertele de Black Friday. Cine ştie , poate moşul îţi va aduce şi ţie cadourile mult visate.

 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...