Pregătită de iarnă , împreună cu Kurtmann…

Toamna dă semne că vrea să ne părăsească și un nou anotimp vrea să-și intre în drepturi.Nu prea îmi place iarna (decât în perioada sărbătorilor de crăciun) dar nu mă las eu învinsă nici de crivăț , nici de ger.Nu mă consider o persoană super-fashion ,dar îmi place să port ce îmi stă bine și ceea ce îmi ascunde defectele siluetei. Odată cu vârsta ,corpul trece prin numeroase transformări și nu mai poți purta cam tot ce este la modă. Pentru că încă mă consider o persoană atrăgătoare , îmi place să adopt stilul casual ,dar puțin orientat către elegant. La cei 36 de ani, nu mai pot purta fuste scurte sau decolteuri adânci ca acum zece ani, nu? Dar asta nu înseamnă că nu pot fi o femeie sexy și elegantă , ce ziceți sunteți de acord? Și chiar dacă afară nu este zăpadă , temperaturile sunt mai scăzute și garderoba noastră este mereu în schimbare  .Vom purta hăinuțe mai călduroase și care ne vor asigura confortul termic dorit. Și pentru că sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi , îmi voi permite să-mi fac personal câteva surprize .
Voi adăuga în garderoba mea de iarnă,  noutăți vestimentare și ca să nu mai pierdem timpul , eu zic să mergem la cumpărături. Unde? Magazinul meu preferat Kurtmann.ro îmi satisface dorinţele şi haideţi să vedem dacă voi găsi ceva pe placul meu …

O alegere ideală pentru sezonul rece şi un must have în garderoba oricărei femei din întreaga lume , paltonul a devenit un obiect vestimentar foarte căutat şi purtat de orice doamnă sau domnişoară.Dacă în curând doreşti să îţi achiziţionezi un palton nou ,alege-l pe cel care îţi avantajează silueta şi în care te vei simţi confortabil. Eu mi-am ales un palton Tally Weijl Gatles Grey , cu mâneci lungi ,buzunare şi nasturi mari în faţă şi o croială drăguţă. Un atu pentru această piesă vestimentară este că îl poţi purta cu orice fel de încălţăminte : cizme, ghete,botine sau chiar şi cu pantofi .

Pentru a completa ţinuta îmi voi alege şi acest pereche de pantaloni de stofă Mango Soter Brown , sunt 100% bumbac , evazaţi ,cu buzunare, nasture şi fermoar în talie.Fiind din stofă , vor fi destul de călduroşi pentru această iarnă şi trebuie să recunosc că sunt destul de eleganţi.

Închei ţinuta mea cu acest frumos fular Mango Adrianne Black. Îmi place că este 100% bumbac şi aceste aplicaţii decorative cu floricele îi dau un aer copilăresc.Ce spune-ţi fetelor de alegerea mea? Sunt pregătită să înfrunt iarna în stil fashion?Vă invit şi pe voi să le faceţi o mică vizită şi poate vă găsiţi măcar un accesoriu vestimentar care vă face cu ochiul. Hai să înfruntăm iarna în stil fashion şi cu bun gust , alături de Kurtmann.
Abonează-te la newsletterul KURTMANN pentru a fi la curent cu noutăţile în modă zi de zi şi fii primul care află de super ofertele de Black Friday. În plus, nu uita că ai transport gratuit la toate comenzile cu produse în valoare de peste 190 lei…

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...