Cadouri de Crăciun …

E iarnă şi  îmi trec prin minte, o grămadă de amintiri din copilărie.Simt miros de lemne , de cozonac fierbinte ,de vin fiert cu scorţişoară şi de emoţia cadourilor primite în noaptea de Crăciun.Aş vrea să dau timpul înapoi ,să fiu iar copila cea timidă , care aştepta cu nerăbdare venirea sărbătorilor.E firesc să îmi doresc acest lucru şi chiar dacă vârsta îşi spune cuvântul , pot retrăi copilăria , alături de copilaşi mei. Bucuria şi strălucirea din ochii lor , mă fac fericită şi pot să mă bucur alături de ei fără ca nimeni să mă judece. Şi pentru că vorbim de cadouri , voi ce aţi dori să primiţi de Crăciun? Aţi fost cuminţi , i-aţi scris moşului ? Când eram copilă , îmi doream o groază de păpuşi şi multe creioane colorate.
Acum lucrurile s-au cam schimbat şi păpuşile au fost lăsate deoparte pentru bijuterii.Orice femeie care se respectă îşi doreşte cât mai multe bijuterii. Prin ele emani eleganţă ,completezi o ţinută sau îţi redă caracterul şi personalitatea .Pentru că am fost fată ascultătoare , îmi pot permite să-mi îndeplinesc câteva dorinţe în materie de bijuterii ,nu?Unul din preferatele mele şi anume magazinul Borealy , are o gamă variată de cadouri specifice sărbătorilor de iarnă .Este imposibil să nu găseşti cadoul potrivit pentru fiecare şi după ce alegi unul din ele , cu siguranţă vei pune ochii pe ceva pentru sufletul tău. Eu am pus ochişorii pe un cadou special : Musical White Christmas.

Un cadou perfect pentru sărbători , pentru liniştea sufletului , pentru o seară de iarnă. Este format dintr-o decoraţiune muzicală foarte deosebită , o cutie delicioasă de bomboane Raffaello şi o cutie de ceai Basilur.
Ceaiul Basilur este o minunăţie , o combinaţie de ceai negru pur de Ceylon cu muguri de iasomie ,albăstrele şi o aromă îmbietoare de migdale prăjite .Decoraţiunea de Crăciun este totodată şi o cutie muzicală , cu multe luminiţe colorate care se aprind în momentul când este pornită .Ce spuneţi fetelor , este potrivit acest cadou pentru serile când stai la gura sobei sau în apropierea şemineului ? Dacă doriţi să vedeţi mai multe din aceste cadouri , vă invit să treceţi pragul acestui magazin online plin cu surprize minunate pentru fiecare dintre voi. Acest cadou l-am ales special pentru mine ,dar nu l-am uitat nici pe soţul meu .Nu prea a fost el cuminte , dar pentru că sunt o fire inimoasă , am zis să îl iert de data asta. De fapt , cadoul va fi pentru amândoi .

Wine for Christmas  va fi savurat în noaptea de Crăciun şi ne vom bucura de clipele plăcute petrecute împreună .Un cadou deosebit ce celebrează magia şi unicitatea acestei sărbători minunate. Setul cuprinde un suport pentru vin , întruchipat prin imaginea lui Moş Crăciun , o sticlă de vin Melini Chianti roşu , sec din 2010 , două pahare decorate manual şi trei globuri Santa incasabile.  Ce spuneţi , este un cadou perfect ?
Aţi alege altceva ?  Ce aţi alege voi pentru persoana dragă ?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...