Pregătiri de Black Friday 2014 …

În ultimii ani , am tot auzit de fenomenul reducerilor masive . Black Friday sau Vinerea Neagră mai pe înţelesul tuturor ,a început în Statele Unite ale Americii imediat după ziua Recunoştinţei .Această „tradiţie ” a fost adoptată şi de România acum câţiva ani şi din câte am observat , este un eveniment care a avut priză destul de bună printre cumpărătorii români. Înainte ca acest fenomen să ajungă şi pe meleagurile noastre , concetăţenii noştri priveau cu invidie la reducerile din tărâmul făgăduinţei .Ofertele sunt numeroase începând de la electronice , electrocasnice ,haine şi încălţăminte , cărţi, cosmetice,jucării şi multe altele.
Multe companii (chiar şi din brand-urile super cunoscute ) îşi vor vinde produsele la jumătate de preţ faţă de restul anului şi la o privire mai atentă este un adevărat avantaj să faci cumpărături în această zi. Şi pentru că evenimentul are loc chiar înainte de sărbători , este un prilej nemaipomenit să faci cumpărături pentru cei dragi fără să te usture la portofel, nu? 
Îmi aduc aminte că în primul an când a avut loc Black Friday în România , toată lumea privea nedumerită şi nu înţelegea care este faza cu super reducerile . Treptat , ne-am lămurit şi în fiecare an aşteptăm mega-reducerile cu sufletul la gură. Black Friday 2014 se anunţă destul de promiţător şi tot mai multe brand-uri îşi anunţă participarea la acest eveniment.Chiar dacă suntem bombardaţi de reclame şi tot felul de oferte din acea perioadă , ar trebui să ţinem cont de câteva detalii , care vă vor ajuta să nu luaţi ţepe şi să vă pară rău de investiţia făcută. 
De la bun început stabileşte un buget pe care să nu-l depăşeşti sub nici o formă. Scrie o listă cu produsele de care ai nevoie şi înainte de a începe Black Friday , cautaţi produsele în magazine şi informaţi-vă asupra preţurilor existente , apoi faceţi comparaţia în momentul reducerilor.Dacă aveţi timp , căutaţi şi citiţi cu atenţie review-uri ale produselor dorite şi mai ales ale magazinelor din care doriţi să le cumpăraţi. În rest , multă răbdare ! Dacă vă hotărâţi să profitaţi de Black Friday din mediul online , chiar aveţi nevoie de răbdare şi nervi de oţel. din cauza traficului foarte mare în acea perioadă , servărele multor magazine online vor pica , fiind neaccesibile pentru minute bune sau chiar ore în şir.
Sunt curioasă , voi aţi profitat de reducerile Black Friday până acum şi care au fost produsele preferate din coşul vostru de cumpărături ? 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...