ABDcomputer şi o călătorie în trecut

Francis Bacon spunea odată într-un citat : A călători este, pentru cei tineri, o parte a educaţiei, pentru cei mai vârstnici-o parte a experienţei.Acum mă gândesc în care categorie mă aflu, logic? Nu sunt nici prea tânără, dar parcă nici prea în vârstă nu sunt.Am fost provocată să călătoresc în timp şi nu în orice an aş dori, ci prin 1814.
Tema călătoriei ar fi „dacă aş călători în anul 1814 aş lua cu mine…” şi nu se referă la soţ, copii, truse make-up sau şifonierul plin cu haine de ultima modă, ci ar trebui să aleg din categoria de ultimă generaţie care să conţină un laptop, calculator sau poate chiar un aparat foto.
Greu de ales,nu? Ce să fac şi ce să aleg?După cum bine ştim în acestă perioadă nu exista curent electric şi risc să rămân cu obiectele alese pe post de bibelouri.Primul lucru pe care îl voi face este să fac rost de un generator de curent, apoi fac lista de cumpărături şi merg plină de speranţă să-mi plimb paşii printre rafturile virtuale ale magazinului ABDComputers.Beneficiile de a fi un client ABDComputer  sunt :
CALITATE,PROFESIONALISM ŞI PROMPTITUDINE!
Pentru clienţii fideli avem periodic discount-uri substanţiale la produsele comandate, livrare gratuită în 24 de ore şi o ofertă diversificată de produse ce includ peste 30 de branduri de înaltă calitate.Dacă tot ne-am familiarizat cu acest magazin, eu zic să mergem la cumpărături.
Primul produs care  ajunge în coş este acest laptop second hand HP 6930p, l-a cumpărarea lui am parte de un mic cadou şi anume :licenţă windows 7 home edition.
Am atâtea de văzut şi de abia aştept să asist de exemplu la naşterea unui fabulist român pe nume Grigore Alexandrescu.Poate reuşesc să vorbesc cu părinţii lui şi să le spun ce om v-a deveni copilaşul lor.
S-au poate ar trebui să aleg acest laptop second hand Dell Latitudine, nu?Este foarte rezistent la zgârieturi, uşor de întreţinut,o autonomie de funcţionare a bateriei excelentă şi spre bucuria mea am împuşcat doi iepuri dintr-o lovitură…l-a achiziţionarea acestui laptop primesc cadou un aparat foto digital BenQ plus livrare gratuită şi garanţie de 1 an de zile.
Frumos aparat, nu?Voi imortaliza momente unice şi le voi aduce în prezent, iar dacă sunteţi cuminţi le voi posta într-un articol special creat pentru un asemenea eveniment.
Să nu uit, m-am gândit să fac un filmuleţ despre România în care să le prezint cetăţenilor din anul 1814, cum arată viitorul şi cum se va schimba istoria de-alungul timpului.Pentru acest lucru voi avea nevoie de acest monitor second hand Apple de 27 inch cu un ecran superb pentru o experienţă de neuitat.Foarte prietenos cu mediul înconjurător,este un produs ecologic, nu conţine substanţe toxice(mercur,BFR,PVC) şi este construit din aluminiu şi sticlă, fiind uşor de reciclat.
Încă nu sunt hotărâtă ce să aleg, ce să fac?Mai bine apelez la un operator pentru mai multe informaţii despre aceste produse.Am auzit că sunt profesionişti şi fac întodeauna posibilul să satisfacă cele mai exigente cerinţe…cum sunt ale mele, nu?
Sursă foto:www.abdcomputer.ro

2 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...