Cum alegi rucsacul perfect pentru orice ocazie?

De foarte mulți ani am renunțat la poșeta în favoarea unui rucsac încăpător. Mi se pare mult mai practic, se potrivește absolut la orice ocazie și în orice situație, dacă am nevoie de ceva cu siguranță găsesc în rucsacul bine compartimentat. Fiind o persoană care călătorește destul de mult și care face naveta spre job de câțiva ani, un rucsac  dama este accesoriul perfect  de practic pentru drumurile lungi și obositoare, exact ce am căutat de foarte mult timp.

Indiferent de preferințe, rucsacul este un accesoriu elegant, chic, practic, ce aduce o nota de originalitate ținutei tale și îl putem găsi  într-o varietate de culori și materiale. Alegerea unui astfel de accesoriu nu este întotdeauna ușoară și de multe ori presupune să ținem cont de câteva aspecte esențiale: câte compartimente și ce accesorii are, materialul din care este realizat și pentru ce îl vom folosi.

Pentru mine comoditatea înseamnă totul, așa că alegerea rucsacului o fac după criterii bine definite și nu după tendințele modei. Principalele avantaje în purtarea unui rucsac: comod pentru menținerea unei poziții corecte a spatelui, originalitatea unei ținute indiferent de timpul zilei și bineînțeles, poate fi mult mai încăpător decât o geanta de damă. Poți lua cu tine laptopul, bateria externă, câteva produse de make-up, poate chiar ceva de ronțăit și tot îți mai rămâne loc și pentru câteva schimburi în caz că te gândești să dormi la o prietenă sau la niște rude.

Cum alegi rucsacul perfect pentru tine? Simplu! Ghidează-te după sfaturile mele și imaginează-ți cu ce ai putea asorta rucsacul ales. Trebuie să ții cont că rucsacul trebuie să îl adaptezi destul de ușor la stilul de vestimentație pe care îl adopți și de ce să nu recunoaștem, cred că este accesoriul cel mai versatil posibil ce îți dă posibilitatea să creezi ținute ce vor atrage privirile tuturor. Să îți dau o idee? Că tot vine vara, o ținută în care ne vom simți fresh și confortabil este formată dintr-un ruscac casual de damă, pălărie, ochelari și o salopetă lungă. Dacă vrei să fii mai femină, poți înlocui salopeta cu o rochiță.

Dacă ești adepta stilului sport, un rucsac de damă din piele alături de perechea ta favorită de jeans, o bluză delicată și o pereche de teneși sau adidași sunt soluția ideală pentru stilul adoptat. În orice combinație, orice ai alege cu siguranță nu vei da greș, draga mea. Sunt curioasă să știu, tu cum îți alegi rucsacul și în ce ocazii îl porți? Care este cea mai trăznită combinație vestimentară în care ai avut ca accesoriu un rucsac de damă?

One Comment

  1. Îmi plac mult rucsacurile,și eu am unul pe care îl cam tot port cu mine.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...