Spring SuperBlog… ți-a fost dor de mine?

Dragii babei… cum să vă spun eu? Așea… da! Im back! Nebuna satului care a făcut ceva ravagii prin blogosfera acu vreo 5 ani, se întoarce. Aia care se dădea cu capul de mobilă, aia care se plângea pe la colțuri că ăla/aia face copy/paste sau că a încălcat mișelește regulamentul. Da, da… EU! Aguritza! Au trecut cam 4-5 ani de la ultima competiție la care am participat și drept să vă spun, îmi este cam frică de voi. Am cam îmbătrânit, memoria îmi cam face figuri, medicația nu mi-o iau la timp… deci, probleme.

Așa că, în aceste circumstanțe suspecte aș putea zice… Aguritza.ro își anunță participarea în competiția Spring SuperBlog ediția 2021! Uraaa! Nu vă bucurați, nu? Treaba voastră! Eu după atâta dezinfectant (nah cadru medical pe metereze) am niște mâncărici în palme de nu vă văd. Abia aștept să văd ce s-a mai schimbat în competiție, ce participanți sunt și mi-ar face mare plăcere să îmi revăd virtual vechii competitori.

Așa ca reminder, în ordinea de pe tricouri… evoluția mea în competițiile SuperBlog au fost:

2012 – Locul 50 SuperBlog
2013 – Locul 69 Spring SuperBlog
          – Locul 24 SuperBlog
2014  – Locul 4 Spring SuperBlog
          – Locul 5 SuperBlog
2015 – Locul 4 Spring SuperBlog
         – Locul 12 SuperBlog
2016 – Locul 4 SuperBlog
Hai că nu fusei așa toantă în ultimii 3 ani de competiții! Deci, wach out… apropo nu vii și tu în competiție?

SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească, datând din 2008. Competiția invită bloggerii participanți să-şi demonstreze creativitatea, să câștige recunoaștere și premii exersându-și pasiunea pentru blogging. Pentru a participa, ai nevoie doar de un blog în limba română, creativitate și pofta de a scrie articole originale, pe teme propuse de sponsorii competiţiei. În SuperBlog ai ocazia sa te întreci cu tine și cu ceilalți, îți testezi abilitățile de blogger, cunoști branduri interesate de social media și colegi de blogosferă.

Cum te înscrii în SuperBlog?

Simplu:

  • citești regulamentul competiției;
  • îți anunţi participarea în SuperBlog într-un scurt articol pe blogul tău;
  • completezi formularul de înscriere;
  • după validarea înscrierii, îți poți accesa contul SuperBlog, iar când se lansează prima probă a competiției, te invităm să-ți înregistrezi articolele în contul propriu din platforma SuperBlog, pentru a fi jurizate. Tot acolo îți vei vedea apoi și notele acordate de fiecare juriu.

Înscrie-te și tu în competiție și fă-ți cunoscute calitățile! Sponsorii SuperBlog abia așteaptă să-ți citească articolele!

3 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...