Colanții modelatori de la Clessidra pot fi o soluție – cum îi alegi, cum îi porți

Ai câștigat câteva kilograme în plus în ultima vreme și te simți ca și când nu ai fi tu. Nu le dai jos atât de repede și după ce faci asta parcă pielea nu mai este la fel. Cert este că pentru astfel de situații la ora actuală sunt soluții. Poți încerca spre exemplu lenjeria modelatoare. Găsești la Clessidra astfel de lenjerie și din tipologia aceasta probabil te va interesa și colanții modelatori. Iată de ce.

Colanți modelatori de la Clessidra

Dacă ai visat mereu să ai picioare lungi și fine, subțiri și bine lucrate cum s-ar spune, atunci visul tău devine o realitate cu o pereche de colanti modelatori scurti. Sunt ușor de purtat, au efect garantat, instant. Aceștia îți aplatizează pielea în exces, subliniază linia piciorului și astfel îți pui în evidență silueta mult visată.

Când este indicat să porți astfel de colanți? În mod special când porți haine mulate, strâmte pe corp, însă dacă asta te face să te simți bine, poartă-i oricând la jeans sau la rochii fluide. Cei de la Clessidra sunt indicați și post natal, pentru cele care sunt în perioada de recuperare fizică după naștere și își doresc să reajungă la silueta de dinainte de naștere.

  •  Îi poți purta zilnic.
  •  Aplatizează și abdomenul, având talie înaltă.
  •  Au efect multiplu, ridică fesele.
  • Modelează șoldurile.

Cum aleg ce mi se potrivește

Când silueta ta nu mai este bine proporționată și picioarele tale sunt plinuțe purtarea unor colanți modelatori este o soluție. Îi poți alege pe cei de la Clessidra, disponibili imediat în stoc. Ai mărimi variate, de la S/M la XXL. Alege conform tabelului de mărimi, în funcție de dimensiuni, nu mai mici, în raport cu dimensiunile la care vei dori tu să ajungi.

Aceștia au un material de calitate și când îi porți nu îți dau senzația de mâncărime, nu sunt prea groși, lasă pielea să respire și sunt subțiri încât nimic să nu trădeze că sub haine tu porți un astfel de articol de lenjerie. Dacă nu ești sigură, cere asistență la preluarea comenzii, dar ai și opțiune de schimb de produs sau retur. 

Un cost mic pentru confort extra și pentu un super look – colanții scurți de la Clessidra sunt acum la reducere. Află din cadrul paginii oficiale oferta.

Contact:

contact@clessidra.ro

0730.612.141 / 0752.094.324

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...