Mako Tailor – Magie și soluții personalizate

mako tailor

Mako Tailor – Pentru tine, soluții personalizate pentru a fi ușor purtate…

Ultimul an s-a dovedit haotic, dar asta nu ne-a împiedicat pe noi femeile să renunțăm la shopping. Fie că ne-am dorit o rochiță nouă sau un sacou de exemplu, mereu am găsit o ocazie să găsim piese vestimentare pe care ni le dorim de mult timp. Și mie îmi place să mă răsfăț cu câte ceva nou, dar am o problemă… urăsc din tot sufletul să merg în mall-uri în căutare de haine noi. Ore în șir pierdute, nervi întinși la maxim și ce să vezi… la final, nu mă aleg cu nimic. Nu sunt pretențioasă, dar în 90% din cazuri niciodată nu găsesc ceva pe măsura mea. Ori e prea largă, ori prea strâmtă. Ori nu găsesc culoarea potrivită, ori design-ul nu este cel potrivit.

mako tailor

Întotdeauna se găsește ceva ce nu-mi convine. Însă de ceva timp, am descoperit un atelier magic care mi-a atras atenția. De ce? Pentru că creatoarea pieselor vestimentare este româncă și cum încerc pe cât posibilul să promovez produsele românești… astăzi vă prezint Mako Tailor. Îmi place ideea de a susține și de a reconstrui antreprenoriatul românesc și în acest fel mă alătur cu drag proiectului #PutereaLuiÎmpreună.

Cromatică delicată, magie în fiecare împunsătură de ac și artă! Cam așa aș descrie la prima vedere micul atelier unde se nasc vise purtabile. Piesele vestimentare personalizate sunt la mare căutare și m-am bucurat să văd că acest atelier se diferențiază de restul. Online-ul este plin de tricouri personalizate, dar aici găsești cămăși, rochii de ocazie sau de zi, paltoane, cardigane și chiar trenchuri adorabile.

mako tailor

Motto-ul Mako Tailor: „Croim pe măsurile tale!”

Există pe site „Cum ma măsor” explicat în detaliu și de mare ajutor atunci când trebuie să îți dai măsurile exacte pentru ceea ce îți dorești. Mi-a fost de mare ajutor partea cu măsurătorile și ceva timp am studiat piesele vestimentare prezentate pe site-ul oficial. Ce m-a atras în mod special a fost pictura de pe fiecare piesă vestimentară… pictura manuală. Deci întregul este definit de o mică artă și sincer, este tot ce mi-aș fi dorit să găsesc într-un magazin online. Articolele Mako Tailor te aşteaptă să le personalizezi şi să le încadrezi perfect în dressingul tău. Totul se realizează la comandă pe măsurile tale, cu orice modificări compatibile. Iar culorile tale preferate vor străluci pe articolul unicat în o originală pictura manuală.

mako tailor

Eu mi-am ales un cardigan din bumbac pictat manual Nuka, din bumbac 95% și o croială foarte confortabilă, lejeră, cu buzunare şi mâneci 3/4 cu manşetă. Pictura, o păpădie veselă a fost făcută cu o vopsea textilă specială, rezistenta la spălat, dar la max 40 grade. Bineînțeles, poți opta pentru orice ca pictură: o floare, un soare, frunze, unicorni… orice, nimic nu este imposibil. Nu eram pe baricade atunci când am făcut pozele, dar ador totul la cardiganul meu. Este foarte potrivit pentru plimbările lungi în serile de primăvară sau de toamnă, extrem de confortabil și abia dacă îl simți pe piele.

De ce să alegi piese vestimentare personalizate?

  1. îți vor veni perfect, totul este făcut pe măsurile tale
  2. îți vei scoate în evidență stilul personal
  3. produsul este făcut din material de calitate

Colaborarea cu Mako Tailor a decurs extrem de frumos. De la comanda de pe site, apoi detaliile telefonice legate de măsuri (sunt extrem de atenți la acest aspect) și în final livrarea destul de rapidă. Știu că piesele vestimentare personalizate cer timp, dar Mako Tailor le livrează rapid în termen de 10-15 zile. Orice piesă vestimentară are lungimea e adaptabila în funcţie de înălţimea şi cerinţele tale.

mako tailor

Unul din cele mai importante avantaje al unui magazin online cu piese vestimentare personalizate este acela că poți alege cu uşurinţa dintr-o gamă variată de produse, este foarte uşor de accesat la doar câteva click-uri distanta. Nu este nevoie să alergaţi prin magazine pentru a găsi produsul dorit. Acesta este adus direct la uşa dvs. prin curier rapid. Mako Tailor este mai mult decât un simplu magazin de haine, este șansa ta de a ieși în evidență prin piese unice ce îți vor scoate în evidență personalitatea. Nu uita să profiți de reducerile special create pentru 8 martie.

Poartă românește, poartă un zâmbet, atitudine și Mako Tailor!

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...