GxG tuning îmbunătățește mașina cu ajutorul chiptuning-ului auto

Cei de la GxG aduc în atenția clienților pasionați de mașini și celor interesați de îmbunătățirea performanței acesteia modificări ale softului și posibilitatea de scădere a consumului de carburant. Serviciile oferite de aceștia includ chiptuning-ul auto, diagnoza auto și reparații calculatoare sau filtru de particule.

Ce reprezintă chiptuning-ul?

Acesta este un proces prin care se aduc modificări la nivelul softului cu ajutorul cărora crește performanța mașinii. Există 3 variante de chiptuning care necesită anumite modificări și în funcție de dorințele clienților, echipa GxG tuning optează împreună cu clientul pentru cea mai bună variantă.

 

Orice schimbare este făcută nu schimbă cu nimic durata de viață al autovehiculului și emisia de gaze nu se schimbă. Fiecare motor are o anumită putere din fabrică, dar aceasta nu ajunge la nivelul maxim pe care îl poate atinge, fapt ce poate fi schimbat de cei de la GxG.

 

Modificările aduse vor îmbunătăți puterea motorului fapt ce va duce la o plăcere mai mare în timpul condusului. Având în vedere ca accelerația va face ca mașina să reacționeze mai repede, siguranța din timpul depășirilor va crește deoarece mașina este mai promptă.

 

Modificările aduse vor fi la nivelul sistemului de injecție, a accelerației, EGR și turbină, pe lângă altele. Aceste schimbări se simt din prima, de aceea echipa te încurajează să o testezi după acest proces de chiptuning auto, iar dacă un client nu este mulțumit, se poate reprograma mașina la varianta inițială, fără costuri.

Cele 3 opțiuni

Prima opțiune poate face ca puterea să crească cu până la 30 la sută, dar în acest caz consumul de carburant nu se schimbă. A doua opțiune necesită schimbări mai mari care includ o turbină hibrid și alte elemente schimbate, dar la care performanța este mai mare.

Ultima variantă, care este și cea mai căutată este eco tuning-ul. Aceasta permite scăderea considerabilă a consumului de carburant. Având în vedere că prețurile cresc mai ales la carburant, este o variantă de luat în considerare, mai ales că acest proces crește și performanța mașinii cu 25%.

În special persoanele care parcurg cu mașina mai mulți km pe an, eco tuningul va aduce schimbări considerabile, care se vor observa și în materie de resurse materiale. În funcție și de marca mașinii această reducere al consumului se poate fi de 10% sau chiar de 20%. Puterea crește iar consumul scade – rețeta perfectă pentru un conducător auto, care poate fi găsită la GxG tuning.

Pentru programări sau informații suplimentare reprezentanții pot fi contactați la adresa de e-mail gxgchiptuning@gmail.com sau la numărul de telefon 0763 998 841.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...