Perdele și draperii de la Velaria – detaliile fac diferența

Casa este refugiul tuturor și trebuie să fie un spațiu plăcut și relaxant. Fiecare detaliu din casă aduce amprenta proprie a locuitorilor. O casă nou construită în care abia a fost așezată mobila, are deja un alt aspect și devine un cămin. Accesoriile de pe pereți și noptiere fac spațiul mai plăcut și primitor. Totuși perdelele din casă au o importanță mai mare decât ai fi crezut. 

Acestea sunt un detaliu care pot schimba complet o cameră și alese corect au un impact vizual puternic. Pe lângă plusul adus de aspect, utilitatea lor este incontestabilă. Eshopul Velaria pune la dispoziție clienților o gamă variată de produse de acest gen, precum și accesorii care se potrivesc design-ului ales.

 

Modele de perdele pentru fiecare cameră

 

Detaliile fac diferența, iar perdelele nu fac excepție de la regulă. Fiecare geam are nevoie de perdele pentru a completa ambientul camerei. De aceea, gama variată de produse disponibile la Velaria, permite clienților să aleagă perdeaua potrivită pentru fiecare cameră. Indiferent de stil și design, cu siguranță vei găsi ceea ce cauți.

Bucătăria spre exemplu este spațiul în care se gătește, este locul cu și despre arta culinară și există modele special create pentru aceasta. Pentru iubitorii de cafea sunt disponibile perdele care au cești de cafea cusute. O altă variantă este cea cu fructe care se alege în funcție de decor. Perdeaua cu fructe are ca detaliu o margine grena, care aduce o pată de culoare.

Pentru dormitoare sunt disponibile pe velaria.ro mai multe variante din materiale și de culori diferite, care dau un aspect plăcut și armonios încăperilor. În funcție de culoarea camerei, poți alege și perdeaua în aceeași nuanță sau poți alege o variantă mai neutră. Există variante pentru toate gusturile, trebuie doar să o alegi în funcție de preferințele stilului tău.

Draperiile – utilitate și eleganță aduse camerei

 

Draperiile sunt în primul rând utile pentru a feri privirile curioșilor de intimitatea căminului tău. Pe timp de seară, acestea acoperă geamurile pentru a nu se vedea înauntru din cauza luminii aprinse. O altă utilitate a acestora este și faptul că dimineața nu te trezește lumina prea puternică de la soare. Poți primi lumina în cameră doar atunci când îți dorești.

Pe acest site poți găsi și draperii care nu lasă nici măcar o rază să treacă, fiind extrem de opace. Acestea sunt disponibile într-o gamă variată de culori. Pentru cei care vor o pată de culoare sunt și variante de mov, verde, albastru, iar pentru cei care preferă stilul minimalist sunt potrivite culorile neutre și pale.

Orice variantă alegi nu vei regreta și casa va căpăta un aer soficticat. Materialele sunt diversificate astfel încât îl poți alege pe cel mai potrivit pentru tine. Pentru a vizualiza toată gama accesează site-ul și pentru mai multe informații trimite e-mail la adresa vanzari@velaria.ro. 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...