Tu ai lenjeria de pat potrivita pentru acest sezon? Daca nu, hai pe Coneltex.ro!

 

Lenjeria patului conteaza in fiecare anotimp. Acum vine vara, implicit caldura aia naucitoare. Ultimul lucru pe care ti-l doresti, in special daca nu ai aer conditionat, este sa mai dormi si intr-o lenjerie de pat ce te supraincalzeste. Asta daca ai noroc si dormi, daca nu te foiesti toata noaptea. Lenjeria din bumbac este si va ramane mereu in top choice-ul oamenilor. Bumbacul este ideal atat pe timp de iarna, cat si pe timp de vara, adaptandu-se si mentinandu-ti temperatura corpului ideala. La Coneltex vei regasi lenjerii de pat dintre cele mai calitative, apreciate chiar si in domeniul Horeca. 

 

Alege lenjeria si in functie de decorul dormitorului

 

Lenjeria trebuie sa o alegi si in functie de stilul camerei, fiindca nu iti doresti sa arate ca nuca in perete. Trebuie sa se asorteze cu nuanta peretilor, draperiilor si covoarelor, precum si celelalte ornamente prezente. Totul trebuie sa fie intr-o armonie completa. Cu o lenjerie alba nu ai cum sa dai gres vreodata, fiindca se va potrivi oriunde. In plus, de cum intri in dormitor si admiri patul alb, ce iti inspira curatenie si prospetime, ca mirosul acela linen ale unor odorizante, te relaxezi instant. O lenjerie alba are si efecte benefice asupra psihicului tau. Regasesti la Coneltex lenjerii din bumbac 100% neted sau creponat, ranforce sau damasc, la preturi accesibile. 

Vara ti-ai dori sa te invelesti cu ceva mai consistent decat un cearsaf, dar care sa nu te sufoce. Poti opta pentru o pilota 4 anotimpuri de la Coneltex. Setul este format din 2 pilote din microfibra, cu umplutura din puf siliconizat. Pilota subtire este ideala pentru sezonul cald, iar cea groasa pentru zilele friguroase. In timpul iernii cele doua pilote pot fi imbinate, fiind prevazute cu scai ce permite atasarea mai usoara. Design-ul este in forma de romburi, pastrand umplutura la locul potrivit. Se regasesc pilote 4 anotimpuri pentru o persoana, pentru pat dublu sau pentru pat matrimonial.

Cuvertura de pat este indispensabila

Pentru a-ti proteja lenjeria de praf, razele UV sau accidente precum varsarea cafelei, ai nevoie de o cuvertura. La Coneltex gasesti seturi de cuverturi cu doua perne umplute, in nuante deosebite. Cuvertura aduce si un plus stilistic dormitorului, fiind eleganta. Cuverturile de la Coneltex sunt moi si placute la atingere si sunt ideale pentru a te inveli atunci cand vrei un pui de somn. Culorile disponibile se vor incadra perfect in orice ambient.

Intra pe www.coneltex.ro si schimba-ti calitatea somnului alegand produsele ideale.

Contact: 0735 194 314

2 Comments

  1. Foarte frumoase ,chiar o să trag și eu cu ochiul pe site-ul lor să văd ce găsesc .

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...