Citeste detalii pe site-ul carbonsystems.ro despre colantarile auto!

Cateodata este nevoie de mana unui specialist pentru a face o treaba de calitate. Acest lucru se poate aplica in mod sigur la procesul de colantare auto, unde este necesar ca posesorul autoturismului sa isi duca masina la un service specializat in colantari auto pentru a beneficia de cele mai bune servicii, materiale si experti din domeniu. Pe site-ul carbonsystems.ro exista sectiunea “Citeste detalii” unde clientii pot afla diverse despre colantarile folosite, tehnici de intretinere si multe altele.

 

Colantarile auto nu sunt numai pentru business-uri ci si pentru pasionatii de masini care doresc sa iasa in evidenta cu masinile care se pot personaliza cap coada la nivel de aspect. Colantarea cu vinil este un proces conceput pentru a proteja vopseaua masinii voastre si pentru a oferi o gama larga de optiuni de personalizare. Vinilul este un film subtire care se aplica peste vopseaua masinii. Ganditi-va la asta ca la o decalcomanie uriasa. Probabil ati intalnit un vehicul cu un fel de folie de vinil, chiar daca nu v-ati dat seama. Multe masini noi sunt oferite cu o folie de protectie clara aplicata pe bara de protectie fata si pe marginea din fata a capotei. Filmul ofera o bariera de protectie impotriva rocilor si a altor resturi la care este supusa in mod regulat partea din fata a vehiculului. Pastreaza vopseaua de dedesubt in cazul unui impact si pastreaza masina mai noua ca aspect pentru mai mult timp.

 

O folie de vinil are acelasi concept si il aplica intregului vehicul. In loc sa colantati doar partea din fata a masinii, colantati intreaga masina. Nici nu trebuie sa va limitati la filmele de protectie clare. Companiile au dezvoltat o gama larga de vinil colorat, oferit intr-un numar mare de finisaje, pentru a va oferi optiuni practic nelimitate atunci cand vine vorba de exteriorul masinii.

 

De ce este avantajos pentru afacerile mici si mari sa colanteze masinile?

 

Uneori, solutia pentru a va marca in mod unic si a va promova compania este la fel de aproape ca parcarea proprie. Masina personala, autoutilitara de service sau camionul de livrare poate fi un panou pe roti cu un invelis pentru vehicul, afisand mesajul vostru in culori si grafica stralucitoare, vibrante. Si cea mai buna parte este ca nu trebuie sa platiti o rata lunara pentru acel panou rulant. Colantarea vehiculului este o modalitate accesibila si atragatoare de a lasa o impresie de durata potentialilor clienti. 

 

Mesajul nu ia pauza niciodata. Indiferent daca sunteti la o livrare sau parcati pentru a lua pranzuul, mesajul vostru functioneaza intotdeauna pentru voi, in cartierul pe care il deserviti. Cu panourile publicitare, orice capital de marca care a fost acumulat cu vizionari repetate dispare atunci cand mesajul este dat jos. Trebuie sa o luati de la capat cand este timpul sa incepeti o noua campanie. La fel si cu televizorul. Odata ce mesajul a disparut, acesta a iesit din mintea consumatorilor.

 

Arata profesionalism indiferent de marimea afacerii. Daca detineti o afacere mica cu un singur vehicul, perceptia afacerii  este crescuta atunci cand consumatorii vad un vehicul colantat. Nu stiu cat de mare este compania voastra, dar un vehicul colantat le poate sugera ca detineti o flota si, astfel, va dati credibilitate.

 

Economisiti bani si va mentineti vopseaua ca noua. O folie este un scut, care protejeaza vopseaua de pe vehiculul vostru de razele UV, pietrele care sar si zgarieturile minore, crescand in esenta valoarea de revanzare a vehiculului dumneavoastra.

 

In ziua de astazi oamenii se gasesc modalitati de a elimina publicitatea din viata lor de zi cu zi. Dar cand sunt pe drum, trebuie sa tina ochii deschisi si sa nu aiba de ales decat sa va vada mesajul.

 

Cu alte forme de publicitate, capitalul de marca pe care il construiti prin vizionari repetate dispare odata cu eliminarea unui afis sau oprirea difuzarii unui anunt pe televizor sau radio. Publicitatea online are sanse de 26% sa fie ascunsa in spatele unui blocator de anunturi.

 

Colantarea vehiculului continua sa functioneze pentru voi, indiferent daca sunteti pe drum intre programari, parcati in afara biroului sau la casa unui client. Pe masura ce clientii elimina din ce in ce mai mult publicitatea din viata lor, invelisul  de vinil continua sa va pastreze brandingul.

 

O colantare de inalta calitate va permite sa transmiteti mesajul intr-un mod creativ si atragator. Insa colantarile vehiculelor pot fi, de asemenea, un mod extrem de flexibil de a va atinge obiectivele de afaceri, permitandu-va sa creati si apoi sa actualizati campanii dinamice de marketing.

 

De exemplu, o colantare inteligenta va va permite sa va actualizati detaliile de contact eliminand o singura sectiune sau puteti adapta campaniile nationale cu pozitionarea marcii relevante la nivel regional, gratie decalcomaniilor usor de aplicat. Grafica cu impact ridicat va contribui, de asemenea, la crearea unui aspect coeziv pe o gama larga de vehicule, creand o impresie unica si unificata.

 

Unul dintre cele mai bune aspecte ale ambalarii vehiculului este ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intretinerea extinsa de-a lungul anilor. Cu ambalajul vehiculului, aveti nevoie de eforturi minime pentru a mentine brand-ul in cea mai buna stare. Un pic de sapun si apa pot indeparta cu usurinta colantarea, mai degraba decat ceara extinsa si slefuirea. Folosind apa si sapun, puteti continua sa va protejati vopseaua de soare si alte resturi.

 

Daca decideti peste sase luni sau un an sa nu mai pastrati colantarea actuala a masinii, pur si simplu o puteti scoate! Desigur, indepartarea unei folii auto este un proces lent si precis, pentru a va asigura ca pastrati calitatea vehiculului, dar nu imposibil de realizat. Alegeti serviciul de colantari auto carbonsystems.ro!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...