SuperBlog… duel de toamnă cu multe provocări

A trecut destul de mult timp de când am renunțat să mai particip în competiția SuperBlog… cam 4 ani să zic? Ferească Sfântul, mi se pare ca au trecut 100 de ani și drept să vă spun, mi-am cam pierdut din antrenament. Uitându-mă în urmă, mă apucă nostalgia. În prima ediție la care am participat, am ieșit pe locul cincizeci și ceva. Apoi pe 24 în următoarea ediție..  în următoarele ediții până în 2016, locul 4 și 5 în clasamentul final mi-a fost predestinat.

Uitându-mă în urmă văd evoluție din toate punctele de vedere. Cumva îmi este dor de competiție, de nervii provocați de juriul fiecărei probe, de „Aguritzo, lasă mobila în pace!”, de bucurie câștigării unei probe.

Am vrut să mă înscriu în competiție vineri, când am împlinit 44 de ani și în același timp 4 ani de când am spus ca viața mea trebuie să meargă pe un alt drum. Nu am reușit, așa că iată-mă aici… o veterana optimistă, cu chef de scris și de adunat premii.

Mă arunc în acest duel de toamnă încrezătoare în forțele proprii și sper să leg noi prietenii. Promit că nu mușc… în general îmi iau pastilele la timp!

Deci, ne vedem la linia de start din 1 octombrie? Scrii frumos și creativ? Vrei să te lupți în tastaturi cu Aguritza? Hai în competiție!

 

Cum te înscrii în SuperBlog? Simplu:

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...