Tot ce trebuie sa stii despre tapetul in amenajarea casei de la AA Design Interior

Daca vrei sa aduci o schimbare in casa ta si te-ai cam plictisit de peretii varuiti, atunci folosirea tapetului pentru decorarea unei incaperi poate fi solutia pe care o cautai. Este o solutie deloc costisitoare, dar cu impact maxim si se va potrivi in orice loc. Chiar daca vrei sa pui tapet in intreaga camera sau doar sa realizezi un singur perete de decor, AA Design Interior te asteapta cu o varietate de modele de tapete de la cele clasice la moderne, eclectice, vintage si cele ce seamana cu anumite materiale cum ar fi caramida, lemnul, betonul.

 

Este tapetul o completare sau o provocare?

 

La aceasta intrebare raspunsul este simplu. Trebuie sa existe echilibru. Totul depinde de mobilierul ales in incapere. Daca mobila este minimalista, atunci poti opta pentru un tapet cu model, cum ar fi unul geometric sau poti alege culori vii, ceva care sa capteze atentia. Daca mobila este din lemn sau imitatie, atunci ideal ca tapetul folosit sa mearga in aceeasi directie cromatica. Nuante calde, pamantii. Daca mobilierul este unul clasic, cu detalii interesante sculptate, tapetul ales corect il poate scoate in evidenta. Alege-le pe cele cu motiv floral, baroc, vintage, cele ce contin nuante aurii, argintii sau visinii. Dar daca o incapere este incarcata excesiv cu mobila sau exista piese de diferite stiluri, atunci tapetul poate nu este o idee tocmai buna. La fel si in cazul in care exista modele pe draperii si covoare, tapetul poate fi o provocare.

 

Cu ajutorul tapetului poti crea o singura zona de interes. Aplica in dormitor sau in living tapet pe un singur perete. Acesta va deveni centrul atentiei atunci cand cineva paseste inauntru. In living poate fi lipit pe peretele din spatele canapelei sau in zona unde se ia masa. In functie de atmosfera pe care vrei sa o creezi, alege un tapet cu un model interesant, cum ar fi flori, pattern, abstract, etc., ceva care sa fie contrastant cu restul peretilor.

 

Tapetul mai are si alte atuuri pe langa schimbarea unei incaperi. Rezista mai bine decat vopseaua peretilor la zgarieturi, murdarie si se curata mult mai usor. Un tapet de calitate superioara, care este si montat corect poate rezista chiar si 15 ani. Nu este greu sa aplici un tapet si il poti utiliza in locuri unde vrei sa ascunzi anumite imperfectiuni ale peretelui.

 

Descopera toata gama de tapete pe aa-interior-design.ro si alege-l pe cel cu care sa faci o diferenta in casa ta. 

 

Contact:

0741 112312

office@aa-design-interior.ro

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...