IdealMIX – partener in reconditionarea casei. Alege vopseaua lavabila de exterior sau interior 

In fiecare an aspectul casei se mai degradeaza cate putin. Atat la interior, cat si la exterior. Nimic nu rezista vesnic, deci este nevoie de renovare din cand in cand, atat cand vorbim despre interiorul casei, cat si despre exteriorul acesteia. Dupa fiecare iarna grea in care vantul, zapada si umezeala afecteaza fatada casei, aceasta arata din ce in ce mai rau. Alege ca primavara aceasta sa reconditionezi fatada cu ajutorul vopselei lavabile de la IdealMIX.

 

Descopera vopseaua cu efect de autocuratare

 

IdealMIX este un magazin online de unde poti comanda vopsea lavabila exterior sau interior de diverse tipuri. Gama sa de produse este vasta si cu siguranta vei gasi exact ceea ce cauti aici. Mereu cautam solutii care sa ne vina in ajutor si care sa ne scuteasca de mai multa munca.

Descopera in acest sens vopseaua lavabila cu efect de autocuratare. Pe acestea murdaria nu ramane, ceea ce face ca in timp sa reziste mult mai bine. In special cand vorbim de exteriorul casei, trebuie sa ne gandim la cat de utila este vopseaua lavabila si cum actioneaza. Gradul de protectie pe care acesta il are.

 

Vopsea lavabila de exterior care protejeaza

 

Multe dintre produsele de pe site actioneaza din mai multe puncte de vedere. Atunci cand reconditionezi aspectul casei trebuie sa alegi ceva care sa dureze cat mai mult si care sa te ajute. Cu siguranta nu vrei sa ai probleme cu umezeala, pentru ca atunci incepe sa cada vopseaua. Si sa nu mai vorbim despre mucegaiul care nu intarzie sa apara.

Alege, spre exemplu, o vopsea lavabila pe baza de silicat de potasiu din mai multe motive. Aceasta rezista chiar si atunci cand apare umezeala. Mai mult decat atat, este durabila, avand o rezistenta crescuta la intemperii – ceea ce este esential pentru vopseaua de exterior. 

 

Schimba culoarea peretilor din casa

 

Daca tot ai planuri mari pentru primavara aceasta, nu ezita sa descoperi si gama de vopseluri pentru interior de la IdealMIX. Gasesti aici mai multe variante dintre care poti alege in functie de proprietati si aspectul pentru care vrei sa optezi. Pentru unele dintre acestea sunt disponibile sute de culori si nuante disponibile, astfel incat sa poti aplica pe perete exact culoarea pe care ti-o doresti.

Acceseaza site-ul si descopera toata gama de produse disponibile. Profita de preturi avantajoase si de posibilitatea de a plasa comanda online, cu ajutorul IdealMIX. 

 

Contact:

contact@idealmix.ro

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...