Decathlon – Pasionat de sport? Iată 5 idei de cadouri pentru voi…

Magia Crăciunului ne bucură sufletul de fiecare dată, iar goana cadourilor ne aruncă într-o imensă adrenalină și de fiecare dată când dorim să oferim un cadou… ne panicăm și nu știm exact ce să oferim celor dragi. Dar ce ați spune dacă în acest an Crăciunul să fie altfel? Cum?

#OferăUnCadouSportiv

Un Crăciun plin de imaginație și care, fiecare cadou să îți dea un imbold de a fi mult mai activ. Astăzi vin în ajutorul vostru cu câteva idei de cadouri sportive. Suntem obișnuiți să oferim cadouri fashion sau de beauty, dar dacă ne dorim să surprindem plăcut pe cei dragi vă recomand să renunțăm la cele obișnuite și să îi îndemnăm pe cei dragi la o viață mult mai activă și sănătoasă prin ceea ce le oferim.

Ai o prietenă care iși dorește mai multă mișcare și nu știe de unde să înceapă? #DecathlonRomânia are o mulțime de idei pentru a oferi cadoul perfect. O pereche de gantere fitness 1kg de culoare verde sunt alegerea perfectă pentru orice începător în ale sportului. Produsul este conceput pentru tonifierea corpului și este de mare ajutor pentru ați lucra bicepșii, tricepșii și partea superioară a spatelui.

Ca recomandare, vă propun și vouă un exercițiu pe care îl puteți face foarte ușor acasă. Repetați acest exercițiu de 15 ori pe zi timp de o lună de zile, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

  • Stând în picioare, întinde brațele astfel încât acestea să formeze o poziție paralelă cu picioarele.
  • Ține ganterele pe lângă corp, cu palmele orientate spre interior.
  • Îndoaie ușor coatele și întinde brațele în lateral, până când vor ajunge în poziție orizontală.

Cauți un cadou pentru sora ta pasionată de înot sau alergare? Îți recomand un ceas cronometru W200! Produsul este special conceput pentru a programa antrenamentele fracţionate și pentru a vă urmări performanțele sportive.

#ȘtiuCeVreiDeCrăciun

Soțul sau fratele tău au nevoie de un cadou inedit? Ce spui de acest set box începători? Produsul este conceput pentru inițiere în box și conține un set complet: mănuși + bandaje de box + protecție dinți pentru inițierea în box. Avantajele acestui kit este că protejează articulațiile prin închiderea mănușilor cu bandă auto-aderentă rigidă, iar inserțiile de spumă sunt proiectate pentru a reduce șocurile.

Dacă totuși vrei să oferi un cadou unei familii întregi, eu m-am gândit că un kit tir cu arcul Softarchery este pur și simplu un cadou perfect de Crăciun. Produsul este special conceput pentru inițierea în tir cu arcul și perfect pentru sportul în familie! Acest set este compus dintr-un arc, 2 săgeți cu ventuză și o țintă !

Pentru bunici cu lipici avem un cadou perfect! O bicicletă mini bike DOMYOS ce este perfectă pentru tonifierea la domiciliu. Mini Bike Domyos permite lucrarea capacităților cardio-respiratorii și creșterea rezistenței musculare, la domiciliu, la birou sau oriunde altundeva. Cei în vârstă nu pot mereu practica un sport, așa că această bicicletă este de mare ajutor pentru exercițiile cardio de dimineață. Este un aparat compact, ce se poate depozita ușor și oriunde.

Oferirea cadoului perfect cere timp, dar haideți să schimbăm Crăciunul obișnuit și să oferim în dar bucuria de a face sport! Ce spuneți de ideile mele? Îmbrățișări!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...