Bentite dragalase pentru bebelusi voiosi. Descopera gama Little Prints

Proaspetele mamici sau cele in devenire pot gasi un partener de incredere in magazinul online Little Prints. Este un e-shop special creat cu produse pentru bebelusi, dintre cele mai apreciate si calitative de pe piata. Cu o gama variata de produse vine in atentia clientilor interesati mereu cu noutati si noi accesorii pentru cei mici, pe care vei vrea si tu sa le descoperi cu siguranta.

De la boluri pentru mancare, speciale pentru perioada diversificarii, la suzete si lucruri esentiale newborn si pana la accesorii dragalase precum bentite pentru bebelusi sau altele de acest gen, aici le poti gasi. Esti la o plasare de comanda distanta de acele lucruri esentiale pentru pruncul tau. 

Alege accesoriile adorabile, asortate cu zambetul printesei tale

 

Cei mici sunt atat de dragalasi incat fiecare zambet pe care il ofera parintilor poate schimba complet ziua. Parintii in general aleg fel si fel de accesorii si articole vestimentare pentru fiecare iesire cu copilul, chiar si pentru orele petrecute acasa pentru ca fac obiectul unor poze inedite.

Daca esti in cautare de bentite petru bebelusi sau chiar turbane, la Little Prints poti gasi variaante diverse. Intr-o gama variata de culori disponibile, cu fel si fel de detalii inedite, pot fi completarea perfecta a oricarei tinute. Micile printese se pot bucura de bentite cu fundite din bumbac. Unele fundite au modele imprimate, care sunt cu atat mai dragalase.

Daca nu, poti alege bentitele cu flori. Ar fi perfecte alaturi de o rochita dragalasa in aceleasi nuante cu aceasta. Va fura privirile celor din jur de fiecare data cand iesi in oras cu ea.

 

Lucruri esentiale newborn

 

In special in primele luni bebelusul este foarte sensibil pentru ca nu are imunitatea formata si pielea sa este sensibila, avand in vedere ca abia se obisnuieste cu mediul extrauterin. Astfel trebuie sa ai grija cu ce fel de materiale intra in contact pentru ca vrei sa il feresti de iritatii sau alte probleme.

Descopera astfel gama de la Little Prints cu produse esentiale newborn. Gasesti aici seturi de paturi pentru cei mici, din bumbac. Acestea vor oferi copilului confortul termic necesar, dar sunt si blande cu pielea sa fina astfel incat sa nu il irite. Cearsafurile de pat tot de aici le poti comanda, realizate astfel incat sa se potriveasca perfect pentru patul lor.

Este iarna! Nu uita de caciulita

 

Daca tot urmeaza sarbatorile de iarna, nu ezita sa achizitionezi din timp caciulite calduroase care sa le acopere si capul si urechile. Poti alege caciulite rosii, asortate cu costumul lui Mos Craciun sau albe, imaculate, exact ca zapada.

Gasesti la Little Prints tot ce iti doresti cand vine vorba despre produse pentru bebelusul tau. Alege cu atentie in functie de ceea ce are nevoie. Cert este ca aceste produse sunt realizate din materiale calitative si respecta toate criteriile necesare astfel incat sa ii ofere confort si siguranta in fiecare moment al zilei. Comanda chiar si suzeta Bibs care sa il aline pe timp de noapte. 

 

Acceseaza site-ul pentru a descoperi mai multe produse disponibile. 

 

Contact:

hello@littleprints.ro

+4 0725 766 847 

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...