Gudart – partenerul tau in amenajarea baii in materie de gresie si faianta

Daca esti pe cale sa schimbi complet decorul casei si vrei sa optezi pentru stiluri noi, inedite, sa stii ca Gudart este partenerul tau potrivit in acest sens. Gasesti aici zeci de modele de gresie si faianta rectificate, de calitate premium.

Daca tot vrei o schimbare nu te multumi cu putin! Alege sa pui gresia pe care ti-o doresti. Nu te opri din cautat pana ce nu gasesti exact ceea ce vrei. Descopera pe site toate variantele de gresie si faianta premium pentru bai moderne. Poti opta pentru gresie si in alte incaperi, in special daca ai incalzire in pardoseala.

Culori si modele moderne, numai pentru tine

 

Cand vorbim despre cei de la gudart.ro vorbim despre calitate italiana. Placile sunt aduse din Italia pentru ca multe trenduri de la ei pornesc si tu trebuie sa poti beneficia de acele noi modele inca de cand apar. Alege deci gresia alba imaculata care are insertii negre sau gri daca iti place ca totul sa fie cat mai simplu si elegant.

Pentru alte stiluri sa stii ca putin sparkle nu strica niciodata, iar gresia si faianta cu insertii aurii pot completa perfect o incapere. Indrazneste sa iti creezi acasa decorul care iti place, pentru ca trebuie sa te simti cat mai bine in caminul tau.

Joaca-te cu anumite nuante daca vrei putina culoare. Au disponibile si variante albastre sau chiar verzi, placute la vedere. Este o lume a modelelor moderne de gresie si faianta cu care poti realiza decoruri ca desprinse din revistele home&deco.

Comanda si parchetul

 

La Gudart gasesti si parchet de diverse modele pe care il poti comanda odata cu gresia. Important este ca poti scapa de stresul creat de plimbarile prin magazinele de profil unde nici nu gasesti ceea ce iti place. Online poti vedea toate variantele disponibile si esti mult mai comod. Comanzi si acestea ajung direct acasa.

Parchetul este preferat in general pentru dormitoare pentru ca reda acel sentiment de cozy si ofera si confortul termic optim. Te poti bucura de diverse nuante de maro, crem si chiar alb care sa creeze ambientul pe care ti-l doresti.

Acceseaza site-ul si comanda tot ce iti doresti pentru casa ta. Alege calitatea pentru astfel de schimbari majore, deci alege de la Gudart. Daca intampini dificultati la plasarea comenzii sau daca ai nevoie de mai multe informatii contacteaza reprezentantii si cu siguranta vei primi ajutorul necesar.

Contact:

0728932090

office@gudart.ro

 

 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...