Spring Superblog… m-am înscris în maratonul de blogging creativ

M-am decis să mă înscriu la competiția de blogging creativ cunoscută sub numele de Spring Superblog! Da, dragi prieteni virtuali, după un repaus de câteva primăveri, cinci mai exact, am decis că e momentul să-mi scutur de praf tastatura și să-mi întind iar privirea îmbătrânită spre orizonturi digitale. Deși nu am mai participat de peste 5 ani, ceva în mine vrea să-mi mai încerc norocul. Abia aștept… va fi o călătorie plină de creativitate, umor și cafea… multă cafea.

Ce este Spring Superblog?

Haideți să punem punctul pe ‘i’ și să vorbim despre Spring Superblog – o competiție unde bloggerii din toate ungherele internetului se adună pentru a-și etala măiestria cuvintelor. Este ca o bătălie glorioasă, dar fără arme și armuri, doar tastaturi și imaginație. Olimpiada bloggerilor, dacă vreți! Imaginează-te că ai stat în hibernare ca un urs carpatin preț de 5 ani și, deodată, vrei să te înscrii la maraton. Cam așa mă simt eu participând la Spring Superblog după atâta timp. Scrierea este ca respiratul pentru unii dintre noi. Dacă m-am reapucat să scriu, este pentru că vreau să-mi hrănesc sufletul creativ cu un pic de adrenalină intelectuală. Plus că scriitoarea din mine s-a săturat de scuze gen „o să scriu mâine” sau „când voi avea timp”.

Nu te lăsa păcălit de toate acele postări cu citate motivaționale. În realitate, competițiile sunt locul unde îți dai seama că egoul tău este ca o balon de săpun – foarte colorat, dar și foarte fragil. Te vei întâlni cu alți scriitori fabulos de talentați și vei învăța că există întotdeauna loc de mai bine. Mai multe detalii legate de înscrierea în competiție le poți afla AICI.

Sfaturi de supraviețuire în Spring Superblog

Sfaturi de supraviețuire? În primul rând, nu lua totul prea în serios. Altfel, te vei afla în postura de a confunda litera ‘Q’ cu o ciocolată și crede-mă, nu este comestibilă. În al doilea rând, citește mult și diversificat, nu știi niciodată când unul din poemele lui Eminescu îți poate salva articolul. Și nu în ultimul rând, înarmează-te cu umor și răbdare. Elixirul suprem, parol! Nu subestima niciodată puterea umorului și a răbdării – acestea sunt asemeni unui cocteil rafinat menit să te echipeze pentru maratonul scrierii. Presară umorul ca pe un condiment și observă cum odiseea ta literară devine o explozie de culoare și savoare.

 

Și pentru că încă am spiritul competiției în sânge, mă alătur acestei strălucite provocări. Fiți martori la epicul meu comeback! Marcați-vă calendarele, încrucișați degetele, sau orice alt ritual norocos, pentru că de la 1 martie 2024 începe marele raliu al cuvintelor. Dragi entuziaști ai scriiturii, dacă ați tresărit la sunetul frazei „Competiția de blogging Spring Superblog”, înseamnă că undeva în adâncul sufletului vostru freamătă un blogger încă nedescoperit. Scoateți-l la lumină! Alăturați-vă competiției!

Îți place să scrii și vrei să înveți?

Dacă răspunsul este ‘da’, atunci Spring Superblog este locul perfect pentru tine. Este locul unde arta scriiturii se întâlnește cu pofta de te îmbunătăți și a încerca lucruri noi. A participa la *Spring Superblog* oferă satisfacția competitivă dar și acea dulce-aromă de autocunoaștere. Este o oportunitate să îți testezi limitele, să concurezi cu alții și mai ales, să te autodepășești. Totul cu zâmbetul pe buze și cu speranța în suflet că la final, vei fi câștigat mai mult decât un premiu: vei câștiga o experiență de neuitat.

Concurează, câștigă și autodepășește-te!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...